Monday, June 8, 2009

Thank you very much SAL....


Salam kawan-kawan.....
Masih bercuti ke???? Selamat bercuti ek.....dan selamat bertugas pada yang kena kerja tu ye..... maklumlah hidup ni kena lah kerja kan, demi keluarga katanya.....Moga apa pun aktiviti happy2 lah selalu k....

N3 kali ni adalah nak tujukan ucapan TQ pada sil aku sal ni lah....sebab bagi hadiah kat aku. Sukaaaaaa.....sapa lah yang tak suka dapat hadiah kan.....hihi.Sal bagi tisu decoupage, pewangi rose( yang sangat wangi) dan bantal love scoot yang sangat cute. Tapi terlupa lak nak snap pic.

Cuma hadiah sempena apa tak pasti lak aku.....Nak kata hari jadi aku...... emm bulan depan.So hadiah apa pun tak kisahlah janji dapat free.....heh heh.Terima kasih sangat2 k...

Berbalik pasal hadiah ni kan.... aku ni tak tahu lagi cara nak decoupage2 bagai nih....So, pada yang tahu tu boleh tak kongsi info dengan aku.....please...Anybody????

5 comments:

atty's said...

salam tie..kty pun tak dpt nak tlong..

Mama-Danish & Sarah said...

untungnya dapat hadiah....mesti seronok ya kak.

Mama Qaseh said...

Kita pnh dgar pasl tisu tue kak..Akak bli pinggan putih nnti tisu tue kna tmpal kt pinggan tp kna ht2 rumit ckit tkut tkoyak tau..dh siap nti pinggan tue wat phiasan kt almari ker..memg cntik kalu dh jd nnti kak..dh siap nti tepek tau gmbonya..

[-suziey-] said...

hohoho..decoupage2 tu cemana yek..hehehe...syiok btol dpt pressie:)

neezareef said...

wah untunglah mektie dpt hasil keja tgn k.sal