Wednesday, June 10, 2009

Gaya inggeris style idaman .... lalalalllaaa






Salam....
Apa pulak cerita hari ni ye...hihi.Saje la kan aku nak tunjuk kat sal frame yang dia beli dulu aku dah tepek pun kat tempat tu......em ok tak???Ok jelah sebab aku malas nak alih2 dah.....Lupa lak nak tanya....Kenapa tak up date sal, sibuk jalan ke????Langsir baru dah pasang lum????

Ni ler frame yang sepasang lagi tu....actually aku dah ubah kedudukan kerusi tu untuk sesuaikan dengan frame tu....Cuma aku rasa lagi cantik kalau letak reben kan sal....apamacam??? Boleh ke nak tempah reben pasnih.....hihi.
Dan Tuannya blog nak interframe lak, hahaha....Bukan senang nak tau, aku memang jarang je ada kan, selalu dibelakang tabir je....kasi laluan tuk anak2.....
Dan lastly....aku beli handbag anna sui baru dengan harga RM25 sajes.....kwang....kwang....kwang.Sebenarnya aku dah jumpa kat kelantan dulu warna coklat so macam tak berkenan.....dah jumpa yang putih aku tak fikir panjang dah...Ambik!!!!!ekeke.

31 comments:

Gieyana said...

Owhhh K.Tie dah terjangkit ngan K.Sal dah erk..hehehe,,aperpon mmg cantik taw!!

JIVEBUMZ said...

lawanya umah kak tie.. kak alam sentral ada satu kedai jual barang2 english style nie kak!! g la terjahh

JIVEBUMZ said...

lawanya umah kak tie.. kak alam sentral ada satu kedai jual barang2 english style nie kak!! g la terjahh

Ummi Salsabila said...

wah,lawonye akak deco..english style ye.aah,kat s.alam de 2 kdai.satu kat alam sentral and satu lg baru bkk kat SACC.sume kat tingkat atas skali.english mmg sweet!!

[-suziey-] said...

amboioh kak tie...inggeris style uu ..kelass..:D

eya said...

wow..english setai la..akk minat eh..lawo umah akk. pandai akk susan atur brg2.

grow2g3th3r said...

wah.. cantiknyer umah.. bila nak ajak dla dan keluarga datang ni?.. hehehehhe

arnirina said...

lawooo oowhh umah..kalo anak sy letak pinggan tu, abislaaa..

Ena said...

kak tie...
ena tgk kaler cam pepel jek? atau mata ena yg nampak pepel ni? ihikss

~~ciklinn~~ said...

wahhh sgt2 comell okeyy frame2 tu.. berkenan sgt2 dah ha...

coemll gilerr beg tu... leh wat dispaly.....

akak kalu nak tgok deco2 henglish ni kan.. akak masuk kat http://shabbypinkchiccottage.blogspot.com/
lin suka cuci2 mata kat sana

watie said...

waa suka2 cantiknye saya pun dah naik berjangkit ngan english style nie hihihi

SUZIE APAI said...

henglish sguh la nooooo......lawa umah kak ti..

CT NORAMIZA said...

santekslah umah awak :)

atie said...

Gie~A ah la gie dah berjangkitlah hihi....Biasa je benarnya.

atie said...

Ila~Owh....kat shah Alam ye....nanti lah akak fikirkan time ada duit....ekeke.

atie said...

US~Ummi pun tahu tempat tu ye....mesti dah pernah pergi kan... Takdelah pandai sangat pun...saje isi masa terluang je nih.

atie said...

Suziey~Rasa tak betul2 English lagi nih.....sikit2 daaa...hihi

atie said...

Eya~Pandai ke???hihi akak pakai hentam je hahaha...

atie said...

Dla~Biasa je dla....rumah dla mesti lagi cantik kan, saje suka2 bila beli barang baru....hihi.Boleh2 nak datang roger k

atie said...

Arni~Biasa je arni....Tulah biasalah tu, anak akak pun ada gek buat pecah tapi beli lain udah minat kan.ekeke.

atie said...

Ena~Apa yang pepel na, Em wall paper tu kut na nampak pepel ekeke:)

atie said...

Linn~hahaha bag pun buat display....heh heh.Suka tengok frame tu ke???kat rumah linn pun ada yang lebih cantik kan.Ok nanti akak terjah k...

atie said...

Watie~Jom kita sama2 english.....hihi.English celop je...

atie said...

suzie~Tq suzie tapi biasa je ....takde lah lawa mana pun.

atie said...

ct~Mekasih ler ct, biasa2 ajes k...hihi

atty's said...

lawa sungguh umah ko tie..

dan beg tu pun kelas ko..walupun murah..tp cantek..kty pun ade beli aritu ..hehehe

atie said...

Atty~Biasa je atty....cantik beg murah kita kan ekeke

Mrs Zamzuri said...

thanks for d wish!

oh, my! mmg i sgt suka d english concept!
nice one!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik la kak...

atie said...

mrsZamzuri~Suka ye....samalah kita ekk....

atie said...

TQ Rina, akak rasa biasa je kut,hihi