Wednesday, June 17, 2009

Terima kasih ler...

Salam....
Aku sangat berterima kasih pada kawan2 yang sudi memberikan kata2 semangat dan info pada aku kat n3 aku sebelum nih....Alah pasal sambung belajar tuh.....

Terimakasih...
sal...kaklela...eila...gie...watie...ayu...ain...catlina...atty...zara...
maswani...mama aqilah...neezareef...suziey... nurhayati... cikscarlet...meen ...mummy yaeesh ...mama Qaseh... azie ...kak azlina.

Aku rasa lega lah juga...memang sah pasnih aku sibuk dengan macam2 tugasan kan, entahlah... Aku tahu bukan senang nak dapatkan segulung ijazah ni...perlukan pengorbanan yang bukan sedikit kan, em belajar jelah.Nasib baik kawan2 banyak menggalakkan aku terutamanya kak ramidah, lin dan juga rakan2 yang sedang menghabiskan study masing. Takpe tie....boleh... takdelah nak down kan aku.Tapi cerita yang agak ngeri tuh ada jugak lah terutama orang yang amat penakut cam aku nih...

Setakat nih semuanya kata positif dan aku akan sahut cabaran untuk diri sendiri...Walaupun aku tahu susah, aku tengok kakak2 yang lagi senior pun rajin belajar apatah lagi aku ni....hurm. Cikgu lelaki kat sekolah lak biasalah....tak habis2 mengusik aku kata hubby nak ambik bibik umur 18 tahun lah, duk pujuk kata takpe tie....kita akan tengok2 cik abang ni ....jangan risau. Haih macam2....nak tergelak pun ada.

Apapun aku harap moga Allah permudahkan segalanya untuk aku......Aminn.



16 comments:

DrSam said...

tahniah mektie! kuatkan semangat dan teruskan cita-cita tanpa jemu.

Gieyana said...

Akak yg penting tue semangat utk belajar tue kental...
~ Psstt: sy pon belajar lg..PJJ..hehehe

De' Sal said...

Teruskanlah kak tie selagi ada minat belajarlah moga segalanya berjalan dengan baik.

[-suziey-] said...

caiyok2 kak tie..msti bole pnye..sy pn study gk..sambil keje lagi:D

mummYaeesh said...

adeh tertinggal sudah..kaktie nak smbung study ek..bagus2!

Sidratul Muntaha said...

kak
ketepikan sume yg ngeri2 tu
yg penting
akak buat!
ganbate!!!

neezareef said...

semoga tercapai segala impian...jgn ragu2 tauu...

Mama Qaseh said...

Sya sokong kak..mdah2an pe yg d cita2kan tcapai yea..gud luck

atie said...

Drsam~TQ dr, dah tua2 nak belajar lagi nih,,,harap2 oklah kan...

atie said...

Gie~Yelah gie akak tengah mengumpul semangatlah ni....hem gie pun belajar lagi yek. Cyaiyok3

atie said...

Sal~Dah dapat ni kenalah teruskan sal,harap2 semuanya ok lah.

atie said...

Suziey~TQ dik...tulah suziey pun belajar juga kan,moga 2 akak jadi sebagus suziey ye...

atie said...

Wyn~Yelah dik...akak nak sambung study lagik nih...sibuk lagi ke???

atie said...

Ayu~Biasalah ayu bila dah lama benar tinggal belajar nih rasa cam seriau lah pulak,maklumlah pala otak tak cam dulu...

atie said...

Neeza~Doakan kaktie ye neeza...

atie said...

Mama Qaseh~Aminn...moga camtulah Qaseh...