Wednesday, February 4, 2009

Award yang dah lama ...tapiiiiiiii....mmmm

Sori ler... bukan sengaja nak tangguhkan semua tugasan nih....tapi tulah, cam2 hal, cam2 perangai yang melanda diri so janganlah ada yang tersinggung lak. akan aku usaha kan k. See....
Award yang pertama ni aku dapat dah lama tau.....lama betul kan ila aka jivebumz ...heh heh. Ila ni orangnya cute sangat, rajin up date blog, suka balik kg, anak yang sangat baik tau.... em sudah berpunya kan...kan. Tak caya tanya bro hem hem....ekeke. Kaktie dah ambik award nih yer ila...untuk jawapan yang seterusnya sila tengok kat n3 yang lepas ye dik... akak dah buat tau. Ok ye....

Award dari catlina... aku suka ye.. moga kita tetap bersahabat di alam maya nih yer....


Award dari nrina pulak ok... Tq rina , emmmmm...blog mektie ni gila best ke...best gila, hahaha... apa pun award ni aku dah ambik...walau pun aku tak pasti best ke blog ni. Cuma berblog tentang keluarga jek... biasa2 aje. Aku kan orangnya biasa2 ajeeeee...hihi.

Ahah...aku takde nak mention sesiapa laaaa...siapa yang nak letak kat blog masing2, silakan k..

10 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah byknyer award.....best2... linn jer tak tepek2 lagi award nie...

cendawanintim said...

tahniahhhh..

alhamdulillah ammar dah sihat..

ab geldofg said...

thniah akak

CuTeMiUt78 said...

bestkan kak.. bila dpt award.. byk plak tu..

atie said...

linn~tepek dah linn...takde la banyak pun. duk peram je.

atie said...

cuni~TQ, em ammar dah sihat...syukur sangat2

atie said...

ab~TQ....

atie said...

rina~oklah ada juga kawan yang tak lupa kan

JIVEBUMZ said...

akak malu ar puji-puji kite!! hahaha
mekasih sudi trime award dpd kite..

atie said...

ila~sama2 kasih dik...hihihi