Thursday, February 19, 2009

Bilakah kan bertemu....

Cam bagus je tajuk n3 aku kali ni kan...hihi. Dengan siapakah???!!! ada yang nak teka ke... Cam boring je nak layan aku kan. Aku pun boring dengan perangai sendiri yang tak reti2 nak sabar. Sebenarnya aku dah tak sabar nak bertemu dengan langsir baru aku nih....hihi.Boring ke???sorilah kalau n3 aku lately agak mengades ok.
Sambil2 tu aku saje nak promote bisnes sil aku nih. Aku dah tengok hasilnya. Memang puas hati. Harga bergantung pada material dan pattern yang yang kita gunakan. Kalau ada yang berminat pergi aje kat blog dsal collection ni k...

Di petik dari blog dsal ...
Sebenarnya aku nak cerita gambar kat bawah tu....k.tie(mektie) langsir dah siap ni tengoklah, gambar silau skit warna pun jadi lain. Tengok langsir aje tau, jgn tengok model plak. langsir ni k Tie yg tempah dari aku model langsir De,sal 7 dari dsalcollection.



Dia yang belikan kain dan tolong jahitkan. Aku sendiripun tak dapat tengok lagi nih. Tu yang sengal semacam je...cantik tak??? kalau rajin nak layan aku komenlah sikit

Sal...... kaktie dah tak sabar nak pegi ambik nih. emmmm...biar aje koyak poketku....hurm.

18 comments:

JIVEBUMZ said...

wah cantek kak langsir tuh!! saya suke kaler dia.. ala-ala english style gitu kak.. waaa tido malam tak lena mgenangkan langsir baru ye kak?? hihi

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

jeles..jeles..sungguh jeles dibuatnye huhuhuhu...

tp sampai kesudah pun saya takkan dapat buat gitu kat langsir pasal hubby tak suke corak bunga2 tu..dia suke plan jer huhuhu...

terseksa jiwa tengok org lain punye langsir..amat cantik huhuhuhu...

DrSam said...

catik langsir corak sebegitu. sebenarnya, ni langsir untuk raya ke atau raya nanti tukar lagi sekali :)

~~ciklinn~~ said...

cikgu... cantiknyer langsir tu... langsir yg sama kat umah linn tau....

wahhhh sungguh tak kusangka cikgu tie pun minat englishh deco nie... leh kita berkongsi idea pas nikan....

*Azie* said...

waduh cantik banget kak tie..berseri2 la umah nnt yer

SUZIE APAI said...

owh...sister in law ker akak tu.... hiks, baguih sguh la ader sedara pndai menjahit...

cendawanintim said...

cantik, english style...

atie said...

a ah lah cam tak lena tidor selagi tak g amik, TQ ila...cantik eekk, heh heh

atie said...

nrina~jangan jeles, nrina pun boleh buat juga tau... pujuk aje abang tu,.hihi

atie said...

drsam~haha...soalan maut nih...em think!!! dua2 pun bolehlah ekeke

atie said...

linn~sama langsir kita ye linn, takpelah janji kita sama 2 suka kan. ktie minat gak dengan english design ni linn...

atie said...

azie~TQ azie...cantik dan berseri ye...mekasih3

atie said...

suzie~betul tu suzie...memang sal sil ktie tu.memang bagus kan sebab ktie x pandai nak buat cantik2 nih.

atie said...

cuni~TQ, em cantik ekk, saje suka2 nak tukar langsir sebab langsir lama asyik kena komplen jer...

atty's said...

cantiknya...langsir raya ke ?

atie said...

atty~TQ,cantik kan...cewah.em kira langsir raya jelah...hahaha

CuTeMiUt78 said...

kaktie, memang cantik aarr... skkee tgk langsir cenggitu... tapi kita tak pandai nak buat camtu..

atie said...

rina~cantik kan, jangankan rina ktie pun tak reti dik...