Wednesday, February 25, 2009

Terapi minda...berkesankah???




Terlalu banyak kerja... sampai tak tahu mau buat yang mana. siap satu
ada pulak yang lain...begitulah selalunya. Haru biru dibuatnya.
Kadang2 aku tak fahamlah, mula2 buat camni pastu keluar pulak
arahan buat camtu pulak. Adeeeh, pening lah kalau berterusan cenggini.
Balik sekolah rasa cam letiiiihh amat...letihnyaaa!!!
Terlalu banyak program yang perlu dibuat...
Kepala aku tengah pusinglah....tension sangat.
Bila semua program ini udah selosai akulah orang yang akan melompat sakan.
Emm ada ke orang yang nak tengok aku melompat hah....hihi.
Adeeh, memang aku sengal dengan semua nih....
Aku mahu buat terapi minda
shopping barang2 kesukaan ku...
Babah!!! bila nak g shopping nih.
Tolong hilangkan semua kerunsingan ini.......

14 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh... betul kak, shopping ke jenjalan ke..blh menjadi terapi minda utk hilangkan stress...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

dasyat arr..

nasib baik saya dok rumah..leh tido sesuke ati..leh tengok tv sambil berbaring..leh berblog tak sedar diri...tapiiiiii...saya tak dapat gaji huhuhuhuhu...

De' Sal said...

Bab shopping meh sini nak tolong bawak,nak kemana, bila cakap jer.

memang ya... kalau seminggu tak pi jenjalan terasa boring sangat,asyik sibuk dengan keja aje.

DrSam said...

Tarik nafas dalam-dalam
lepas perlahan-lahan
tarik lagi....lepasssss...

Ada lega tak... kalau masih tensyen...memang sah kena terapi shopping segera.

yazeema said...

kalu shoping memang best..leh terapi minda tp pastu kena terapi poket lak..hehehe

atie said...

rina~memang betul...heh heh

atie said...

nrina~kadang2 memang pernah terfikir syoknya duk umah...tapi tulah, takde gaji lak

atie said...

desal~tengah pujuk nak g shopping nih...hehe

atie said...

drsam~tq dr, dah cuba tadi...em lega juga ye. Tapi g sekolh confirm tension datang balik nih...

atie said...

emma~haha..memang betul terapi sungguh kan...

SUZIE APAI said...

sabar yer cikgu....

mama mya said...

kak tie, saya pun perlukan terapi minda tapi kalau nak terapi pi sopping huhuhu x sanggup :)

re = time kasih kak tie sihat alhamdulillah kami sekeluarga cuma batuk saya kembali menganas :(

hope kak tie n family sihat walafiat..

atie said...

suzie~memang kena sabar lah suzie

atie said...

watie~hahaha.. syok shopping pastu problemo noh...