Monday, May 18, 2009

Aku down ok....

Salam all...
Hari ni sambutan hari guru peringkat sekolah di sekolah aku. Emm gambar banyak gek aku snap tadi dan hadiah pun banyak juga aku dapat tapi takde mood nak upload gambarlah...sorii ye. Aku down sikit hari ni....huhu.
Hari ni juga keputusan ptk dah keluar...mula tu excited je nak tahu,walaupun dah boleh agak result nya kan.Memang tepat sekali jangkaan aku.....sama gek dengan tahun lepas, aku rasa dah 2 tahun juga sama sejak aku dah bertukar gred kali pertama dulu. Hajat hati tu nak lah lulus lagi supaya gaji naik lagi kan.Tapi tulah....bukan rezeki aku.
Tapi takpe aku still nak ucapkan tahniah pada yang lulus ok....korang memang hebat!!!!!! Terutama buat cik abang aku ler yang telah lulus IV,IV dengan jayanya. So abang naik gaji lah yer...jangan lupa bahagian untuk isterimu ini.....haha. Sempat lagi nak tumpang sekaki......Dasar pemalas!!!!pergi periksa tapi buku malas nak baca.....lulus nak,macamana tu????
Tahniah juga buat kak remy,lin ( sabar yer lin yang satu lagi tu Insya Allah akan ada rezeki lin nanti....tie doakan k),k.Asmawati,Letchumanan dan sapa seorang lagi yer....eh laki aku ler.wakaka. Lupa lak sebab awal tadi dah ucap ....haih.Tak lupa juga buat kawan baik aku noli yang dah lulus 1 paper....Tahniah Nolee...
Kepada suamiku jangan asyik hujani aku dengan pertanyaan...kenapa tie tak lulus kan sama baca buku dengan abang.....Hai mencabar aku nampak!!!....Takpe nanti bulan 8 aku periksa lagiiiiii....Pedulikkkkss.

P/s~Oleh kerana harapan ku telah hancusssss dan musnah ....untuk memujuk hati sendiri, aku paksa anak2 aku mengangkat itu ini ,begitu begini, menyusun atur perabut dirumah kecil ku ini.....hasilnya hatiku sedikit senang lor......Alhamdulillah!!!Suami aku balik je dari main badminton pun pelik....Aik, ubah lagi......Emm, nak tengok ke hasilnya.....Sekali lagi sori ok. sebab aku tetap malas nak upload gambar nih....

26 comments:

mummYaeesh said...

takpe la kak...nnt cuba lagi..dan lagi dan lagi smpai lulus k!woohoo..

weols pun suka alih2 perabot!woohoo

naz ilyn said...

salam...
lahhh.. tunjuklah gambo nak tengok gak...

akak ni mmg pemalas nak alih-alih perabut ni.. bukan apa rumah kecik alih sana sini sama jugak cuma kalau tambah perabut ke atau apa-apa jerlah baru ada mood nak tukar-tukar.

p/s: cuba lagi tahun depan...

kirana said...

tak da rezki lagi
tp ok la tu asben dah lulus...
hehe akak tumpang le nepek kat dia :)

[-suziey-] said...

sabo je la kaktie..buli anak..sabr la kaktie..xpe exam bln 8 nih study smart ok..insyaAllah bole lulus :)

Maswani said...

xpo la kak, xdok rezeki lg tu.. maybe lain kali lak..

tahniah utk cik abg kak dh lulus..

a.b geldofg said...

akak insan mulia

ija said...

tahniah buat cikgu wan..ala kak tie..cikgu wan lulus pun kak tie leh dpt bahagiannya..rileks..tgk mcm saya..rileks..haha..nampaknya saya pun mcm banyak taun jek kena amik..

DrSam said...

tahniah buat suami yang berjaya lulus dengan cemerlang 4,4.

Tiada yang gagal kerana banyak pengalaman didapati. cuba lagi jangan putus asa.

neezareef said...

xpe..kita tgg ptk baru..untung2 mansuh trus lg senang

masviona said...

kak sabar ek...:)jgn cedih² lagi ye leh try lagi next time

atie said...

Mummyaeesh~Chaiyok2 tuk diri sendiri....hihi,Samalah kita kan...

atie said...

K.ilyn~Nak tengok gambar ke kak....hihi,Biasa aje....

Tukarlah kak....sekali sekala..

atie said...

kirana~betul2 takde rezeki kan...hurm, takpelah suami dapat dulu.

atie said...

suziey~TQ suziey....memang cuba lagi nih,....pasti!!!

atie said...

wani~TQ wani....Cuba lagi la jawabnya, kena study lah kali nih...kata nak lulus

atie said...

ab~Erkkk....jangan camtu ab, akak biasa aje...

atie said...

ija~Terima kasihlah ija...itu dah mestilah,tapi mesti mau lulus juga. Cikgu wan asyik mengusik kaktie je....benci tau...

atie said...

drsam~meang tak putus asa dr...periksa je....bukan kena bayar....hihi. TQ atas ucapan untuk asben...

atie said...

neeza~Yelah neeza,kena periksa2 pulak kan....

atie said...

viona~TQ viona....next time periksa lagi....hihi.

Mama-Danish & Sarah said...

kak tie, jangan sedey2. nanti leh cuba lagi dan lagik.

CT NORAMIZA said...

atie, x pe, cuba lg, tu lah nasib org gomen :) cam kita ni

atie said...

Ain~betul2...memang akanku coba lagi....anggaplah itu seme cobaan....hihi

atie said...

miza~memangla miza....orang gomen ni kena rajin periksa...haha

Ena said...

kak, PTK ena kali ni br wat scara interbiu.. okla tu, sng sket, kalo idak amik 10x pun susah tol nak lulus huhuhu.. tp pasni kalo tak lulus gak, kna mandi bunga bawah jambatan la huhuhu

CuTeMiUt78 said...

oh akak pun down gak ya.. tak pe kak.. lain kali cuba lagi ya.. semoga akak berjaya gak. Selamat hari guru ya kak.. kita baru nak interview jd cikgi ni