Wednesday, May 13, 2009

Pagi dan petang...huhu

Salam semua....
Aku takde mood nak bercerita minggu nih...
Sorilah ...aku tahu ada yang jengah rumah aku nih kan...
Tapi tulah...no new n3 ok....sebab...
Letih...sibuk, pagi kerja...petang pun kerja...
Balik rumah pulak bersilat....dengan itu ini lor...
Memang rasa cam sakit badan aku nih...
Mungkin aku perlukan ubat tambahan untuk kesihatan kut...
Any suggestion????
No mood memanjang....
Daaaaaaaa.....

33 comments:

[-suziey-] said...

ler ngape nye kaktie..take care kaktie..tido n rest msti ckp...kalu tanya suggestion sy mstila herbalife.hahah...ala yg penting hdp msti ceria..barula sihat sumenye..cewah pndai ckp ni:p

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

takpe lah..
ni ade jUga entry...
take care tau :D

kak lela said...

kena mandi air kolaj tujuh masjid he..he..

*Azie* said...

wah lawayer umah baru akak...akak makan jamu insyaaallah badan kita ok,...biasa la akak dah berumur beranak pinak nie,...samalah ngan azie sakit badan2 nie...

Gieyana said...

amik suplement ka..mcm Salmon oil ker..bagus gak tue...anyway, take care...

SUZIE APAI said...

badan kita nih mcm mesin kak ti oi...lama pakai klu tak servis, jem jugak. Oleh itu try la jamu2, B-complex pun okey aper. Buat badan jadi cergas.

B-complex boleh mbuatkan minda kita tenang sbb ia m'bekalkan oksigen pd otak manusia selain m'bantu memulihkan tenaga kita..

naz ilyn said...

salam...
tak tahulah ekk macam mane... kang kalau suruh mandi bunga lain pulak yang jadi... tak pun mintalah cik abang tu picit-picitkan... sebenarnya minda kita yang keletihan.

Ummi Salsabila said...

yeke.kak ite.sian kak.yelah kite phm.msti penat kan? orng kate minum teh hijau bdn segar and tmbh tenaga je.tp xpnah cube lg.:)

mummYaeesh said...

kaktie, klu weols tak lain tak bkn ke spa la jawabnye..memanjakan diri!woohoo..

Ena said...

takpe kak tie.. bersilat abis dulu, kalo ade masa baru wat n3 baru ye kak tie.. jgn bersawang udah ihiks..

eya said...

rehatkan diri dulu ye kak,kami setia menunggu entry terbr akk..hehe

FRB said...

kak tie cuba minum susu alpha lipid. frb dah minum 2tin sihat bertenaga & utk kesihatan badan. rm 180/tin..org direct selling yg jual kt kdai xtau ada ke tak

Mama Qaseh said...

Wah langsir baru yea Kak Atie..
Bdn cm rsa penat cba mkn Jamu Maharani kaka..tue bgus tuk kesihatan semua skali..
Ataupun akak mkn Pharmaton dia da plus Ginseng..Say kalu bgn bg msti rsa sedap jer bdn n tk meletihkan..rega yg 30biji sbotol dlm RM34 bgantung pd farmasi da promosi lg murah hrganya kak

De' Sal said...

Senang jerk.....apakata kita pegi nilai sabtu nih,amacam setuju????
gerenti sihat dan tak letih lagi kan kan, kan....takyah makan ubat segala.

Mama-Danish & Sarah said...

kak tie, cuba minum jus bidadari DCL tu. hilang lenguh2 badan.

CT NORAMIZA said...

tie, sila rehatkan badan ok, take care, penat sgt kot :)

atie said...

suziey~Herbalife rupanya...patutlah suziey ok je...akak pernah dengar tu..

atie said...

iqa~n3 tu ada dik....pengisiannya??? non ado...hihi

atie said...

kaklela~haha...betul2 akak, entah2 berkesan kan, maklumlah berkat,

atie said...

azie~Sama ye azie....nantilah akak cuba tengok2 jamu, tak pernah cuba benarnya...dasar pemalas mkn ubat.ekeke.

atie said...

yana~TQ yana...salmon oil yer...ubat sapu ke dik.

atie said...

suzie~betul2...mesin dah lama nih,hihi. Ok2 B complek ye..Patutlah suzie nampak licin mukanya...

atie said...

ilyn~ada juga mintak tolong hubby urutkan, tapi tulah sakit lak, suruh anak jelah...

atie said...

ummi~biasa lah ummi...letih ler bila kerja tak habis2 nih...teh hijau tu memang ada pun ....rasanya tak berapa nak sedap laaa.

atie said...

mummyaeesh~fuh, spa tuuuuu...best kan dapat manjakan diri camtu,

atie said...

ena~Ok2, nantikan n3 baru ye....hihi ena,camner ptk....hihi

atie said...

eya~haha...n3 baru ye,tungguuuuu...cewah. Memang mengades ok...

atie said...

frb~akak pernah tengok susu tu sebab mil pun ada cuba dulu, ok ye...

atie said...

Qaseh~jamu maharani dan pharmaton ye qaseh, pasni harus akak terjah farmasi...hihi

atie said...

sal~betul2...hihi setuju 100% .wakakaka.Pastu lagi tensen duit terbang....

atie said...

Ain~TQ 4 the info, nanti akak cuba perhatikan dulu kat mana2 k.

atie said...

ct~betul...memang perlukan rest yang banyak kan...TQ

neezareef said...

mane yg sempat tu buat..
time tade mood mmg arr kan