Thursday, May 7, 2009

Bercerita tentang........Ammar

Salam kawan2....
Aku rasa dah lama juga tak update. Entah kenapa malas tu datang balik.Malas lagi....aku agak moody dengan macam2 yang terjadi kat sekolah lah, kat rumah lah,Kadang2 aku rasa cam nak lari dari kebiasaan nih...Mencari kelainan!!! di sana di sinun. Tapi di mana ya.....huhu.
Dah agak lama juga aku tak bercerita pasal si manja Ammar kesayangan babah nih.Asyik nak berkepit dengan babah jeee....selamat ummi...heh heh.
Aku de bawak budak2 ni pergi taman kat tepi sg di daerah aku nih...Bukan main suka Ammar nih, lepas satu2 mainan dicubanya.Suka lak tengok Ammar main.

Layankan gambar jelah.....aku rasa gambar nih dah menjelaskan segalanya kan. Bahasa cover line dari orang yang MALAS.....hihi.

Masa kat playground tu ada budak dalam 4 tahun aku rasalah, dia duk tengok je Ammar, pastu aku tengok dia pergi kat mak dia dan berbisik.....comelll adik tu mak, mak dia pun menjawab....comellah sebab mak dia cantik!!!!Aku buat tak dengar je masa dia cakap tu....dalam hati.... cantikkah aku??????muahahaha.....Adakah unsur perasan disitu, Aku bercerita pada suami. Dia kata eleeeehh....dia nak kata handsome cam babah dia segan!!! ececeh...nak menumpang sekaki jugak laki aku nih......perasan!!!! cewah....sempat lagi kata orang tu,....aku pun apa kurangnya.....hihi.
So itu jelah cerita yang berlaku hari ahad lepas.....See u...very soon...

P/s~Sana sini aku tengok ada gathering laaaa....syok ke jumpa teman maya nih ha?? cam happening je aku tengok.....emmm aku nih agak pemalu sikit orangnya.haha. Kenapa???? tak percaya!!!!Anw...Happy mothers day...

8 comments:

De' Sal said...

vavava......bukan main sonot amar main erk.....umi dengan babah dia tak main sekali ker jongkang jongkit tu.

tergelak kalau bayangkan k tie naik sebelah abe kiman naik sebelah,muahahahahhh.....

atie said...

sal~haha....sonot jugalah, tak sempat nak bergedik lah sal...hihi. asyik kejar Ammar je...romantik apa main jongkang jongkit.....tak ingat nak amik gambar...takdelah kena bayangkan sendiri kan.....rugi2

eya said...

kene gak sekali sekale terperasan kak..tp akk mmg cntek la.

[-suziey-] said...

kaktie..cewah..msti kembang kempis idung vangga org puji gitu..ekeke:D

p/s: kaktie..jmpe kwn2 maya bole merapatkan lagi ukhuwwah..jom join ok :) dont worry mostly sume pn mmg xpnh jmpe each other..

CuTeMiUt78 said...

sememangnya akak cantik kan.. ammar pun byk ikut cam akak.. heh..heh..heh.. seronok kak klu dpt jumpa ni.. selamat hari ibu ya

atie said...

eya~hihi...kena ekk??? Tq atas pujian tu tapi sebenarnya aka ni biasa je dik...

atie said...

suziey~kembang jangan tak kembang....haha.Emm...nantilah akak fikirkan tulah jauhlah suziey...

atie said...

rina~ye ke rina, takdelah biasak2 ajes....hihi. Seronok ye...selamat hari ibu tuk rina jua...