Sunday, May 17, 2009

Hadiah dan makan-makan ler...

Salam semua....
Emmm....pagi ahad ni aku buat macam2 kerja biasa laa.....korang pun camtu kan, petang lak kena pergi beli hadiah untuk hari guru ni lah. Anak2 ni selagi tak pergi selagi tu duk berdikir barat kat telinga aku....so layan jelah....habis cerita. Tuuuudiaaaa....Hadiah hari guru, balut sendiri yer, kalau ummi yang balut....haih puas!!!!!!Ada juga hadiah untuk tukar2 dengan rakan seperguruan nih.....ha!!!! siapalah dapat ekkk....hihi.

Ok, dah habis shopping babah ajak pergi KFC....pergilah sekejab, lagipun dah lapar ni.Senyum aje kalau dapat makan KFC tuuuuu, termasuklah sikecil Ammar.Dia memang suka sangat makan kentang putar dan fried chicken. Dah makan semua tu, apalagi....jom balik.

16 comments:

Gieyana said...

byknya hadiah...kat sy x der ka?hehehe

[-suziey-] said...

waa byknya hadiah..dh anak kan..ikt kan ajela..kalu xdpt selagi tu dok merengek..ekek:D

Shais said...

salam ziarah

wow...banyaknya hadiah.
selamat hari guru

FRB said...

aper gaknye kt dlm tu ye

watie said...

selamat hari guru.. bestnye dapat hadiah..

psstt kak saya terseksa nengok kfc tue lapor nie hik hik hik

atty's said...

banyak nya diah tie..

atie said...

Gie~Banyak gek la hadiah maklumlah 3 orang yang nak bagi hadiah kat cikgu2 dia.....nak hadiah ekk???hihi

atie said...

suziey~betul tu suziey...lagipun dia nak beli hadiah kat cikgu dia...biar jelah.

atie said...

Shais~Boleh tahan lah....hihi. TQ ye

atie said...

frb~Macam2 adaaaaaa....hihi. Tapi yang banyaknya pen lah. kata cikgu

atie said...

watie~TQ watie...tu bukan hadiah nak bagi kat cikgu anak2 ni watie...banyak gek laaaa....Em terliur ke?????hihi

atie said...

Atty~Hahha...hadiah untuk cikgu anak2 atty....Hadiah tie ada gek dapat hari ni tapi mungkin tak publish kut.......maaaaaaa....hihi

naz ilyn said...

salam...
biasalah tu kan bila hari guru anak-anak ler paling sibuk... kkdg ibu dia yang lebih tukang pilih hadiah... maklumlah setahun sekali kita mengenang jasa guru apalah salahnya.

atie said...

salam...
Memang atie suka pilih hadiah ni lyn,meang lebih2 pada anak2 haha...

mummYaeesh said...

byk nye pezen...utk diri sendiri ada tak??hiks

bestla bwk bdk g mkn klu diorang nak mkn..klu yaeesh adam..jgn harap!

atie said...

Mummyaeesh~memang tu seua tuk guru2 anak2 ni....Ammar nih memang suka fried chicken, tapi itupun ikut mood dia juaga...hihi.