Friday, May 29, 2009

Model Of The Year...

Salam semua.....
N3 aku kali nih adalah untuk 3 model yang sangat cute dan ayu jelita gitu......
Model yang hencem cute ni adalah adik Yaeesh......Ok kawan-kawan, jom kita vote TSMC_vote_23 untuk hero kesayangan mummy Yaeesh nih ye...


Model yang ayu jelita nih pastilah Adik Nureen yang menjadi kesayangan Gieyana kita nih la kan, Kalau rasa berkenan vote for Nureen k.......TSMC_vote_04

Top Model yang macho ni pulak adalah adik Mirul dari blog Cutemiut78 ekkk, Satu-satunya bambam mummy dan daddy nya ler......Undilah mirul TSMC_vote_03
So Kawan-kawan kalau rasa 2 cam sudi nak bagi sokongan kepada model2 of The Year di atas nih Sila klik disini

P/s~Insya Allah esok aku dan keluarga akan balik kampung di Kelantan.Doakan aku sekeluarga selamat sampai ye ....Mungkin juga aku takde ler nak update blog nih dan blog walking kat rumah kawan k. daa...........


9 comments:

Gieyana said...

Alaaaa..akak! terharunyer saya..makasih yer...cam nak menitik jer airmataku bila ader org tolong rayu undi for Nureen...Appreciate sesangat!!!

CuTeMiUt78 said...

oppss... mekacih sesangat kak.. siap buat promosi utk mirul.. jom vote ramaai.. mekacih yg tak terhingga rasanya

mummYaeesh said...

wah..kaktie pun pomot yaeesh gak?!tq so much kaktie..i love u lar!
nnt weols adiahkan senyuman plg indah wat kaktie yerk..hiks..

anyway..selamat pergi dan selamat kembali yerk..berhati2 dimasa saje berada...

psst..time2 cuti sekolah ni terus rasa bestnye jadi cikgu!ahaks

SUZIE APAI said...

vote jgn tak vote!

arsaili said...

salam..selamat bercuti dan selamat sampai ke destinasi

[-suziey-] said...

kak tie kirim karipap mini 2 paket..ekekke:D
waa sonot balik kelantan..dalan2:p sempt lagi buat iklan promote model of the year..heheh:p
smga slamat pegi dan balik :)

neezareef said...

yaeesh tu mmg cute

nureen leh jd supermodel..

Mama Qaseh said...

Vote pd bebudak yg comel2 tue ..Selamat pg dn blik kg nnti yea Kak Atie..

CT NORAMIZA said...

bye, selamat balik kg dan selamat balik ke umah ok :)