Friday, May 1, 2009

Sindrom itu....

Salam semua....
Aku dah terkena sindrom jemu yang teramat.Jemu dengan layout blog aku.Dah berpinar mata aku nih....duk cari layout yang menepati citarasa.Aku sebenarnya nak cari background yang sweet dan simple2 jer.Aku lebih suka guna background je sebab tak yah nak buat semula gadget yang ada kat blog.Guna background ni semua tu tak hilang. Jadi tak banyak kerja nak buat balik. Pada yang nak cuba leh lah pegi kat add yang kat tepi tu yer...bagi aku cantik2 jugalah.

Inipun tah kali keberapa dah aku tukar....haih. Tulah masalah aku , mudah jemu....Aku ada juga nak buat 3 colum cam orang lain. Duk baca tutorial kat blog cik linn, tapi tak juga berani nak buat.Aku rasa macam susah je nak buat. Suka pulak aku tengok blog plain camtu dan colum dia ada kiri kanan. Cam bagus jer...

Cuti ni aku ingat nak buat tag yang ada tersenarai nama mektie tu....ada 2,3 tag juga yang aku belum buat.haha. Tapi tulah....nak download gambar tokleh lah pulak. So, pada yang bagi tag kat aku tu...sabar ye. Akan aku buat bila tiba masanya. cewah!! Lagipun bukan salah aku ok....Dan2 tu tak ngaku salah...wakaka.

Oklah....amacam ??cantik tak layout baru aku.....

15 comments:

ija said...

cantik umah kak tie ni..hihi..bagus..dah buat tu jgn lupa ajar saya plak ye

Fara_Adura said...

Cntekk.. Fara pon ske tukar2 layout..biar nampak fresh..hehe.Selalunye tengah malam le waktu terbaek tukar ape2. Anak da tido..hehe

meen said...

hihi..saya pun suka tukar2 layout la kak..lelama guna yg sama cam boring je kan? hihi

apapun..cantik gak layout ni kak..simple

kak lela said...

cantikkk!!! teringin juga nak cuba background, tapi malasss, akak lagi parah, jemu kat template tapi nak tukar pun malas..serba serbi malas, teringin nak mencuba semua tutorial yang dapat..tapi malas..payah kalau penyakit M menyerang ni.

atty's said...

dulu masa memula blogging..
kty pun cenggitu..jemu je..

tuko itu ..tuko ini..

lor ni ..dah sampai tahap malas le pulok..putih je..kalo leh..

atie said...

ijah~Cantik ekk, TQ...hihi. Nak buat surf je add kat layout tu

atie said...

Fara~TQ fara...memang kan, kalau nak buat kerja tu kena tunggu anak tido dulu

atie said...

meen~Sama lah kita meen...hihi.Cepat boring je kan. Mulalah buang masa tukar itu ini lor....

atie said...

kaklela~Haha...memang kak,bab template ni tie malas apply sebab kena ubah code bagai, yang ni senang add gadget je tu yang rajin sikit...

atie said...

atty~Tulah atty dah pakar bab blog ni, blogger tegar la katakan.sebab tu blog atty still top dan header canggih amat....suka baca blog atty sambil belajar2 nak buat jugak...hihi

a.b geldofg said...

akak
kita dlanda pyakit yg sama lah

atie said...

ab~sama ekkk..... Ko jemu sebab apa ye????!!!hihi

[-suziey-] said...

waa tuko baju eh kaktie..heheh..tantekkkkk:p

atie said...

Suziey~ekeke...tuko jgn tak tuko suziey woi...

CuTeMiUt78 said...

eemmm nice kak.. memang kekadang kan kita pun akan menghadapi sindrom yg sama.. bosan ngan layout sendiri...