Tuesday, May 26, 2009

English style item.....baru berjinak2 jer

Salam semua...
Aku sebenarnya duk sibuk nak menanda kertas periksa sebenarnya....tapi takpelah aku cuma bersiaran untuk menjawab pertanyaan suzie apai,wyn,dr sam,suziey dan frb aje...Aku letak gambar ye tapi ceritanya sikit-sikit jelah....

Bantal yang baru aku beli untuk diletakkan kat sofa tu...Hem alangkah bagus jika dapat tukar sarung kusyen corak English style kan frb.....hihi.Frb tukar sarung kusyen dulu macamana ye??? Tengok!!!! ada je yang tak puas hati lagi tu. Nantilah ada rezeki aku Insya Allah....



Frame yang aku kirim dulu tuh......inilah dianya.Kak tie tak sempat nak deco lagi la sal.....kak tie cuma gantung macam tu dulu. Tengoklah nanti kalau ada masa nak mendeco lagi...
Close up watering can yang aku beli....pun pakai letak bunga yang ada je....haha.
Aku letak kat kerusi Teras Anggur yang dah lama gek aku beli, main kutu lagi nak beli tu. Maklumlah......orang macam aku nih bukan boleh suka hati tunjuk lepas tu dapat kan....Nak beli sesuatu kena ada perancangan kalau tidak haih......tak sempat cukup bulan dah kering ler jawabnya.

Sila abaikan printer di bawah kerusi dan kertas exam yang aku kena tanda atas kerusi tu ye......hehe. Maklumlah tempat suami aku buat kerja nih.Buat tak nampak jelah muka yang menempel kat belakang tuuu...saje je ayie tu. Kacau sungguh!!!!
Ini pulak piring hiasan yang aku beli dan kirim dengan sal kat Nilai hari tu..... So itu aje ye n3 nya pasal barang-barang yang aku janjikan dulu. Selamat mencuci mata k...

14 comments:

FRB said...

kan frb dah agak brg2 ni. sbb kak sal penah n3 kt blog dia brg yg akk kirim. sarung kusyen tu..mmg sama. frb pun nak tukar, tp nak buat sendiri

atty's said...

canteknya tie..kty pun minat..tp bila..ntah..nak stat kumpul

[-suziey-] said...

hohohho..mekaseh sbb jwb pertanyaanku itu..fuh lega dh tau..ekeke:D

tantek la sume hiasan tu...mmg sejenis je dgn kak sal..suke corak inggeris..cam adek badek plak..hahha:p

mummYaeesh said...

very english uols!i likeee...

aritu masa g nilai pun masuk kedai knk tu..hmanggaii rambang mata! org minat tgk jerk..hiks..tp berkenan sgt kat shelf dia..cumel!

atie said...

frb~A ah yang tu ler.....hihi.Tulah kaktie teringin sangat nak tukar tapi nak buat sendiri tak reti la pulak....

atie said...

atty~Takdelah cantik sangat atty, baru nak belajar2 kumpul koleksi nih...apalagi jom atty sekali...hihi

atie said...

suziey~Dah lega ekk, macam2lah suziey ni....hihi.A ah kaktie dengan kaksal memang adik beradik ipar.

atie said...

wyn~Memang ada yang beli kat nilai pun, selebih tu kirim kat sil yang duk kl nu.....

wyn minat english style juga ye...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

english style!

Ena said...

wah canteknye umah akak, cam dah nak raya plak

neezareef said...

umah mektie english style lah...cantik

atie said...

siti~Betul tu dik....minat English style....hihi

atie said...

ena~Takde lah lawa sangat ena, A ah kan cam nak raya lak.hihi

atie said...

neeza~Bolehlah sikit2....baru nak megumpul koleksi benarnya...