Thursday, April 30, 2009

Cutilah wei....emmm sukaaaaa!!

Salam semua...
Esok cutiiiiii......sukaaaaaaa....
Inilah satu2nya hari yang dikhaskan untuk semua pekerja cuti. Tak boleh kerja....swasta??? kerajaan???? cuti gek kan.
Mungkin kawan2 dah ada plan untuk kemana2 kan. Cuti lak tu terus hujung minggu. So dapatlah cuti 4 hari.Heh heh. Macamana aku boleh tersilap kira nih,...cam tak cukup lak 3 hari tu kan.Cuti 3 hari je ye kawan2. Jangan pandai2 tambah k,Uik, dan lagi kata camtu.... haha....Sangat suka kan....aku lah!!!

Pada yang balik kampung.....berhati2 dijalan raya
Pada yang melancong.......Semoga gembira ria
Pada yang shopping........pastikan terapi minda anda berkesan sebelum dan selepas shopping ekkk...
Pada yang duk rumah ....Anda tetap bernasib baik sebab dapat bersama keluarga yang tersayang k.

Itu saje pesanan dari penaja k...hihi.

Dan penaja itulah yang akan duk rumah saje.
Balik kg, MALAS!!!
Jalan2,MALAS!!!
Shopping, Lagilah MALAS!!!
Malas keeee???? hihi....malas ke budget lari wei.....wakakkaka.
Kereta rusak!!!.....haruslah over dos baikinya kan.....
HURM....sabar jelah.
Tapi takpe...aku sukaaaaaaaa, kata cuti .......

6 comments:

meen said...

selamat cuti kak.

dok kat umah ngan family pun best gak kak..hihi layan blog

kak lela said...

eh tie mana datangnya cuti sehari lagi 3 hari jer kan, kalau 4 hari akak pun nak

[-suziey-] said...

hahhaaa..byk btol pesanan penaja tp penajanya yg malas..ekkeek:D slmat bcuti kaktie:)

atie said...

Selamat bercuti meen,tulah duk umah je....hihi. Blog??? mesti2...

atie said...

kaklela~4 hari ye kak....e eh ye lah, pasal nak lebih nih...rasa cam 4 hari lak....mana nak cari satu hari lagi tuu...huhu

atie said...

suziey~Selamat bercuti suziey....betul2 dari penaja yang amat pemalas...hihi