Saturday, December 27, 2008

Aku sediiiihh sangat...

YUUUHUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!

Salam semua....

Ada ke yang ketuk pintu ni...

Apa???????? Adaaaaaaaa..... silakan.... silakan

Sila layan aku yang kebosanan.... aku .... tengah..... takde idea nak hapdet laaaaaaaaa.

Toooolooooooon.... tapi kan....... masih nak surf dengan you all.

P/s~ Sori kalau ada yang terlayan sengal aku hari nih. Aku amat menghargainya.... idea oh idea datang lah. Ha ha ha.

6 comments:

CuTeMiUt78 said...

la.. ingatkan napa la akak sedih pagi ni.. heh...heh..heh.. jgn sedih2 ya kak. Nnti2 kita carikan idea utk akak.. heh..heh..heh.. kita dah tempekkan award yg akak beri tu kat blog kita..

atie said...

Cutemiut~Dah tempek ek... akak dah jengah tadi. Wat lawatan sosial.hehe.Tq la, sajee takde apa nak enter. ha ha

azie(mama auni &erin) said...

ala kak tie nie...update la menu masakan akak hari nie.

Mama Mya said...

kak tie x pun akak ajar cara wat senaman hehehe..

atie said...

Azie~ Oooo menu masakan ek, kak tie ni malas masak ari ni he he

atie said...

Watie~Senamaaaann???? biar betul watie... kang terpegun lak watie tengok...ekeke