Wednesday, December 10, 2008

Langkawi Part 2

Dah lama benor aku duk peram citer nih... maklumlah lepas je tour d langkawi tu aku bergegas pula balik kampung my MIL. Ofcozlah diperam2kan aje.... takkan nak blog dirumah mertua ye tak... he he he. Cam peram tapai la pulak... tapikan tapai pun sedaaaaaap... makin lama diperam makin manis tak gitu. Hahaha. Motip citer???? aku pun tak pasti.


Ok lah.... Rasanya inilah pic yang aku paling suka sekali... lihat dua beradik ni... so cute. Banyak jugalah gambar yang aku upload kali ni... sila tengok ok.



Seronok betul hero aku ni mandi pantai. Macam2 aksi yang dapat aku rakamkan . Beginilah anak2 bila sesekali dibawa bercuti. Lepas berlari2 dan melompat mengejar ombak, sempat lagi bermain pasir di pantai chenang nih. Pantai yang bersih dan memutih tambahan lagi keadaan cuaca yang baik sekali ... aktiviti semuanya berjalan dengan happy dan lancar.







Ammar yang pertama kali dibawa ke laut pun bukan main lagi... mula-mula tu nampak macam takut2 je....... ha last nya dia pulak yang lebih.... Anw aku sebenarnya suka sangat tengok Ammar di pantai nih. Sangat natural dan dia betul-betul gembira.

2 comments:

azie(mama auni& erin) said...

syoknyer mandi pantai...ammar berapa tahun kak tie

atie said...

Azie~Ammar dah 1 tahun 10 bulan, dah tahu macam peel