Thursday, December 25, 2008

Inspiration Friendship

Aku duk surf kat blog watie dan terbaca lah n3 nih..... kena hangkut ini awards ke blog sape2 yang membacanya. So untuk tidak menghampakan my friend, kak tie ambil ler award ni ye watie....



Friendship Award



Inspiration Award

okey watie TQ… seperti biasa awards nie aku kasik kat......

1.Azie

2.Erinsza

3.Ijah

4.Kak lela

5. Juga pada siapa yang baca blog aku nih

Sebab aku suka berkawan dengan korang dan TQ kepada yang sudi menjadi kawan aku di alam siber ini..... Aku amat menghargainya.


11 comments:

CIKGU PANJI said...

saya kena ambik juga ke ni?

atie said...

Ambik ler.... silakan.

mama mya said...

time kasih kak tie.. semoga persahabatan ini kekal selamanye..

re = saya sibuk jawab tag cik mya adeh susah nak citer... tunggu saya update yer hehehe

JIVEBUMZ said...

salam kenalan.. saya link blog mektie.. actually nama mektie sama ngn nama housemate saye..hee

atie said...

Watie~moga2 begitulah yer... x sabo nak tunggu cerita cik mya pulak nih. ha ha

atie said...

Jivebumz~Sama ekk.. nama tu suami yang pandai2 letak,Ok nanti kita tukar link ye

azie(mama auni& erin) said...

t.kasih akak..suker tau.

azie(mama auni& erin) said...

akak t.kasih kerana sudi bagi..azie harap persahabatan kita di alam cyber ini berkekalan yer...

atie said...

Ya adik Azie... kak tie memang suka berkenal2 dengan azie. Moga suatu hari kita kan berjumpa di alam nyata.

CuTeMiUt78 said...

oh.. blh ambil ya kaktie.. mekacih ya kaktie.. kita ambil tau

atie said...

Amnik jangan tak ambik tau cute miut, untuk kawan 2 seme tuh, TQ