Friday, December 26, 2008

Kreatifnya diaaaaaa...



Apa tu????



OOOoooohh... box serba guna rupanya ( aku buat bekas simpan mainan Ammar ).





AIKKKK!!!!!!!!!..kwang ..kwang..kwang

BOX BUAT SIMPAN AMMAR JUGA KEEEEE.... HA HA. Adik... Adik.

Mainan tah kemana, dia pulak duk dalam tuh... tak menjadi jugak misi aku nih.

Ammar tetap Ammar... identiti tersendiri he he

14 comments:

JIVEBUMZ said...

wah kreatif nye anak akak tuuu kan..hiks

Grow2g3th3r said...

kreatif dan inovatif namanyer ni.... budak2 ni, ligat pikiran mereka kan kak....

atie said...

Jivebumz~Betul tu... kreatif yang semulajadi. he he

atie said...

Grow2g3th3r~Fikiran budak masih suci lagi kan... fikiran kita lak.. haih macam2 tul

azie(mama auni& erin) said...

ammar sayang wat per tue..comel jer dok dlm box tue..geyam la

atie said...

Memang geram azie... sib baik ummi ni sabar....sabar ok.

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hehehe..kelakarlah ammar tu...
ade je benda yg buat pelik2..tak terpk pun boleh jadi gitu hehehe...

atie said...

Tulah... bila tengok, comel lak duk dalam tu. Terus tak jadi marah .hehe

CuTeMiUt78 said...

heh.heh..heh.. mula2 tgk.. wah cantik box tu.. sekali bila tgk gambo yg last.. eh..eh.. ammar plak yg kat dlm tu..memang kretif

atie said...

Ammar ni memang ada-ada je projek dia tau... anak ummi nih,

meen said...

laaaa..muat aja ammra masuk dalam tu ekk? heheh..meen tgk pic yg mula2 tu, ingatkan boxnya kecik je..rupanya ammar pun boleh muat..hehe

atie said...

A ah muat2 untuk dia meen... tulah keje budak ammar nih... hari2 buat kepoh.ha ha

Mama Mya said...

fuyooo.. saya rasa cam nak beli gak nak simpan cik mya muakakaka

atie said...

BBeli jangan tak beli... kita tak dia pastu layan blog kan watie haha ...gelak jahat.