Wednesday, December 24, 2008

Fikirkan boleh!!!

Entah kenapa sejak balik dari sekolah rasa cam jamd kepala hotak aku ni. Dah mula memikirkan macam2 hal yang perlu dilakukan. Kat meeting tadi pun tah apa2 aku.....cam bluuuur je. Susah nak masuk line la plak . Asyik tak clear je aku nih. apahal....

Tulah, cuti lama jadi sengal semacam je. Adeh.... memula tu aku jadi guru kelas 1 s... pastu tetiba ubah pulak 2 s. Apa2 jelah, aku ni bukan kaki komplen, kepoh kat blog ada lah. haha. Malas nak banyak songel... lagipun kadang2 x dilayan pun, tu yang serik sangat. Lagipun siapalah aku ni. MULA DAH.....

Ah tak kisah lah. Janji aku buat kerja aku ok. Lama dah aku rasa santai di rumah, baru meeting pertama dah rasa sendat kepala aku nih. Hai.... syukur.... syukur alhamdulillah ( pujuk hati sendiri ok) Harap korang tak bosan layan cerita aku yang baru nak masuk sekolah nih.... heh heh.

Misi sudah bermula, perjuangan mesti diteruskan .... Aku BOLEH! Boleh! cewah, tetiba je...

6 comments:

kak lela said...

cepatnya meeting, akak meeting 30hb nanti.

atie said...

Meeting dah,GB kena tukar dia buat awal sikit.

Erinsza said...

yelah jadi seorang pendidik bila lama cuti nak START kerja MASAK ko sekejap kepala otak.

APE2 pun nie mula2 jer dah lama tu nanti oraitlah.

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

cikgu rupenye...

selamat meeting cikgu...hehehe..

atie said...

erins~memang masak... rasa cam dah berasap nih..uwaaa

atie said...

nrina~selamat heh heh