Monday, December 20, 2010

@Cameron Highland


Assalamualaikum semua......
Aku sekarang adalah dalam rangka lawatan Le Tour De Bentong-Cameron Highland-Kota Bharu ke kg Suami,Alhamdulillah....Final exam pun dah habis.Barulah berpeluang bercuti-cuti Malaysia dan balik kampung dengan hati yang senang.

Kali nih sajelah balik ikut jalan Cameron Highland sebab nak bercuti di sini. Dah puas jalan kat strawbery parm dan cactus, kaki pun dan lengoh2 nih, kaki aku ni pulak kalau sejuk2 dan penat memanglah kejang memanjang tsk....tsk.

Duk kat Cameron semalaman pastu tengahari esok baliklah ikut jalan Gua Musang.Tak tahulah berapa hari balik kampung nih, mungkin seminggu kut.

Apa yang penting esok dah gaji..........lalalalalallalaaaaaa.Alhamdulillah.Pasal n3 Cameron tuh, nantilah aku up date yer, cable tertinggal la pulak huhuhuhu.Gambar ni aku peram la dulu. Insya Allah nanti2 kita bertemu pada n3 akn datang. Bye.......bye.....

*Gambar adalah dari GOOGLE image.

5 comments:

Gieyana said...

bestnya balik kmpung..belikan sy stoberi leh?hehehe

atie said...

Hehe....Memang byk strawberry gie, tapi tulah jauh camner nak hantar ekk, kaktie tolong makan jelah..

Sidratul Muntaha said...

ingat nak pergi jugak new year ni..tpi org umah takde cuti daa ari senin.
ehehe
jauh!!..
selamat bercuti kak!

atie said...

TQ ayu....Insya Allah nanti ada cuti ayu pulak boleh pergi yer...

SUZIE APAI said...

owh...jln2 ye......take ur fun