Tuesday, December 28, 2010

Stawberry and Cactus @ Cameron Highland

Assalamualaikum semua...
Lagik2 n3 CH, hahaha.... Buat kenangan aku jer, bukan apa pun. So harap jangan bohsan dengan cerita makcik nih yer.Baru nak tanya2 jer harga Strawberry tu, dalam pada tanya tu angkut 2 paket.Huhuhu............

Masih lagik kat tempat strawberry, tapi aku lupa apa nama tempat dia. Maklumlah cerita pun dah lama kan. Layan gambar pun oklah yer my friends.............. Agak tempat bajet cantik jer, bergambar.GITU........Hehehe
Ummi, babah dan Ammar kat cactus la pulak, kaktus ni besar pada kepala orang pun ada, macam bentuk, duri dan warna. Tapi aku tak beli pun. Cuci mata ajes.....Barulah save budget, huahua.
Layankan aje gambar anak-anak, asal diorang happy bercuti pun bukan selalu.OK!!!!!!! SENYUM semua... Tapi tulah entah napa ayie tu cam terlebih gula senyumnya je aku tengok.
Babah nak bergambar kat pokok tomato, nampak kan kat belakang tuh buah tomato yang sangat segar. Teringin jer nak petik, makan huhuhuhu.............

To be continue k..............ahaks!!!!!

8 comments:

Iman said...

waa best nyer....nak gi gak....

SUZIE APAI said...

hehheee....suka tgk hero2 kak ti...

sakan la berjalan yer

atie said...

Iman.... Hehe, pergi jangan tak pergi.

atie said...

Suzie.....Memang hero pun seme, dah 5 hero tuh, hihi.HURU HARA dibuatnya.
Jaln release tension jer dik...

meen said...

Akak..saya suka strawberry! Nanti bawak hero2 akak pi strawberry farm kat genting plak kak..mesti gila tgk tomato, anggur, buah markisa bergayut2 kat atas kepala

atie said...

Haih meen, Genting tuh dah lama nak pergi tapi asyik kena reject jer.hu3

meen said...

Haiyaaaa..lobi cik abe akak tu lebih2 skit, saya jam in tak menyesal pi sana coz dia one stop station, mcm2 Ada kat strawberry farm tu..tempt main game utk budak2 pun Ada, senang akak nak shopping. Kedai baju n souvenirs pun byk kat dlm tu kak..huhu promote hbs

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David