Wednesday, December 8, 2010

Hadiah C3????????!!!!!

Assalamualaikum......
Aku memang tengah stress sangat nih, susah hati, blur dan yang sama waktu dengannya.Subjek Bahasa Arab nih betul-betul buat aku down, tak pernah rasa macam ni tiap kali aku exam, first time rasa tak yakin langsung. Tiba-tiba pulak rasa, aku bukan nak cemerlang sangat, lulus jer pun dah ok sangat.BETUL!!!!!!!!!

Ya Allah, berilah aku kekuatan dan permudahkanlah urusanku .............
Tapi rasanya kalau dapat hadiah C3 pink ni mungkin terubat sikit stress aku tu.................TETIBA JE!!! heh heh

Buat babah, jangan fikir lagi dah, ummi dah bagi idea tuh, senang tak yah fikir2 lagi dah, bagi jer.........huhu.

P/s.Doakan aku yer kawan-kawan......

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

insyaa Allah
mudahan dilapangkan Allah

atie said...

Amin....Terima kasih ayu.

atty's said...

insyallah ..mesti dpt tuh..nanti..amin

leeza83 said...

insya'allah k.tie....ckg wan mesti ngah jenguk poket nak pi beli dah tu...hehehe...