Monday, December 6, 2010

JIPABAN online shopping, BEST!!!

Assalamualaikum......
Aku sekarang ni dah mula asyik membeli online jer, ada dua,tiga beg juga aku beli online, asal ada online mall jer TERklik, asal TERklik jer online mall, Boleh gitu, Ekekek. Ini adalah salah satu produk yang ada yang harganya agak berpatutan........

Lagi gambar bag.........Yang berjenama pun adalah kan, tapi sebab aku minat yang jenis sweet dan pink camni, gambar nilah aku rasa cantik.....
Gambar yang nih pun sangat comel kan, aku suka,tapi dah SOLD OUT.

Salah satu Online mall yang menarik, senang, simple dah boleh terus nampak gambar dan klik detail ialah kat JIPABAN online mall nilah. Aku pun baru jer TERterjah, pastu boleh pulak TERterjah banyak kali, Bape banyak TER daaaaaaaaaaaaa....

Kalau kawan-kawan yang memang ada produk bolehlah buka online mall di situ, ada 102 stores. dan 3638 produk. Banyakkan..........

Oklah tu jer untuk hari ini,Sesiapa yang nak tahu lebih lanjut sila klik DISINI k....

Duit bantuan RM500 dah ambik ker?????Kalau belum dan tak tahu pun duit tu dah ada sangat nasib baiklah orang itu sebab aku punya dah habis pun ........huhu.

4 comments:

atty's said...

nie yg takut terjah ni..takut terjebak

atie said...

Pakai pendinding sebelum ko terjah ty, hehe......

meen said...

saya suka yg beg polka dor merah putih tu kan..sweet

errr..500 saya pun dah habis buat belanja angkut2 barang nak pindah huhu

atie said...

Sweet jer kan meen, takpe sekurangnya ada juga gunanya duit itu, nanti claim balik dengan d hikhik