Wednesday, December 29, 2010

New Year Giveway by KEDAI GAMBAR KAMI

Assalamualaikum semua......
Giveaway lagik!!!!!!Hehehe.Kali adalah jemputan dari catlina dan KEDAI GAMBAR KAMI. Cuba nasib lor, kalah menang biarlah penganjur yang fikir dan tentukan yer. Kalau kawan-kawan berminat jom ler kita join. Kalau menang sapa yang untung, kita dan keluarga kita jugak yang untung hak hak hak.Nak join KLIK SINI yer.....
Syarat-syarat:
1. Dah link KEDAI GAMBAR KAMI , seorang blogger dari Malaysia dan satu ajes kok penyertaannya hehehe
~DONE

2.Ok, bannernya pun dah ado tu dok ko keda gamba kami yang come....ahakssss
~DONE

3.Create satu entry khas...............
Apa yang aku suka tentang KEDAI GAMBAR KAMI ini ialah gambarnya yang secara teknikalnya jelas dan berkualiti tinggi gitu( tak macam camera henpon cap ayam aku tuh~SELINGAN)Almaklumlah menggunakan camera yang memang ngetop sesuai untuk event dan majlis-majlis yang tertentu.
Tapi yang lebih aku suka sebab gambar-gambar nya hidup dan seolah-olah mengandungi cerita, simple tapi menarik dengan aksi spontan yang seolah-olah real jer dan bukan dibuat-buat.Ala-ala KISAH BENAR gitu kan, aku tengok pun cam feeling jer lebey( dan berangan nak jadi pengantin balik)Boleh gitu?????Hehe inikan pulak bila Tuan/Puan pengantin yang tengok kan.Mesti tersenyum-senyum mengingatkan detik dan saat yang membahagiakan.Tak percaya????Tengok gambar di atas ASYIKKKKKKK......ahaks


Dan aku lebih-lebih lagi suka bila gambar-gambar catlina dan cg fly ni edit dengan teknik-tekniknya la kan,yang mana ofcosssslah aku tak tahu teknik apa yang digunakan ituuuu kakakaka.Nak komen lebey rujuk pada pakar k...Menjadikan gambar tu nampak klasik,ada kesan teknikal, menarik dan tak jemu mata memandang.

Dan aku lebih lebih lebih lagi sukaaaaaaaaa sekiranya aku menang sebab aku tak pernah ada itu photobook, sebab zaman aku dulu mana lah ada benda tuh semua, bergambar pun dalam bilik pengantin yang aku rasa cam cantik sangat dah.Guna kamera zaman dulu yang aku beli firts time dapat elaun maktab jer.................Kesian aku kan.(Drama lebey) hikhik .
It's more than meets the eyes!Jom ke KedaiGambarKami (http://www.blogger.com/www.kedaigambarkami.com) sekarang!" Sileke.....sileke deh, jangan malu jangan segan cuci mata dulu dan lihat sendiri betapa kreatifnya suami isteri yang sangat meminati DUNIA photography ini...............
~DONE

5.Like Fanpage KedaiGambarKami di Facebook(optional tapi dialu-alukan).
~DONE

6.Tinggalkan link entry anda di entry ini!
~DONE

7.Tarikh tutup penyertaan ialah pada 28 Jan 2011.
8.Nyatakan sebab anda mesti menang hadiah ini
Sebab aku dengan hati yang ikhlas memerah otak dan minda menghasilkan N3 ini, dan aku memang takde Photobook itu......Kasi can la.....kasik laaaaaaaaaaaa.kakakaka
INI ADALAH SYARAT YANG AKU TAMBAH SENDIRIK hihi.
~DONE

Hadiah-hadiah menarik menanti anda!!! Most creative and interesting entry 1 x Photobook {8 x 6 inches} 40 pages Top refferer of KEDAI GAMBAR KAMI 1 x Photobook {8 x 6 inches} 20 pages

4 comments:

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

tersenyum kawe membaconyo...hehehe..good luck kak atie! :)

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

cop cop kak tie,

kena betulkan link kedaigambarkami ye..kena guna yang ni..

www.kedaigambarkami.com

atie said...

Cop cop....kaktie dah betulkan ekk...hikhik

Lulu caldina said...

Good luck...ngee