Sunday, December 26, 2010

Contest Watie wyn.....JOM!!!!



Assalamualaikum semua.....
Gigih la kononya nak masuk contest bagai nih. Cam menarik dan tertarik la pulak kan, kalau sapa2 nak join contest KLIK SINI yer..........
Inilak adalah logo wyn garaje, boleh g sana tuk shopping k, all item are branded....OK.Klik pada logo teetot tu yer....

Standard la kalau nak join contest adalah syarat2nya kan, so sapa nak join kenalah ikut syarat yang betul barulah dikira sah penyertaannya, Kata penganjur......

Ini Syaratnya k...........
1~ tepek logo wishlist tu hah kat side bar baa baa black sheep hv u any wool..;P
Dah tepek yer watie

2~ follow "salesblog" hamba n boh linknye di blog memasing (nak follow blog ni pun ape salahnye cik kiah oiii)
Dah link pada logo itu k

3~ boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya (hah..ape senyum2 tu? weols tnye jek bkn nak bg adiah bday pun..hua hua hua)
1.C3
2.Sofa baru munga2 english style, hikhik
3.Notebook pink
*Itupun kalo ada yang nak bagi....Kalo idak mimpi jelah.huhuhu.

4~ citer psl bday present yg plg best/buruk/lawak/jahat/keji lg hina yg penah uols dpt (tp xyah tulis la sape yg bg kan, yelah klu adiah tu keji takkan nak tulis nama dia plak kan..keji uollss)
Paling best dapat rantai tangan emas putih hadiah hubby sempena hari bapa hahaha...Aci tak, paling buruk,lawak,jahat,keji takde kut.

5~ teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?
Rasanya kan, Bali kut emm.....lagik jam jurulatih(coach)....lagik ipad.....Lagik Koh Samui( yang nih sah2 main teka hentam keromo sebab tak tahu kat mana tuh) Lagik.....Berapa banyak lagi daaaaaaaaaa...Boleh lagik ke watie?????hua hua

Lagik menarik bila hadiahnya ialah......................
adiahnye barangan dari victoria secret & liz clairborne (insyaallah)

Buat contest nih sebelum 7 hb jan 2011 yer iaitu pada Birthday owner WATIE

Kaktie dapat tahu contest nih dari blog watie sendiri k....
Sapa2 nak join bole la........Mari....mari......mari.... cewah!!! macam jual ikan kat pasar malam la pulak

Sila tulis.........saya dapat tahu contest ini dari http://Mektie.blogspot.com yer, TQ.

Ok watie......Its all done dear, kalau tak memenuhi syarat komen la yer dik...

2 comments:

♥Azie♥ said...

good luck kak atie...amin..

mummY2Y said...

tq k.ty join contest ni.. ada yg missed la.. tak join lg sales blog sy..hehehe