Thursday, December 30, 2010

Putera Katak........ Minggu Akhir lor!!!


Assalamualaikum semua.....
Rasa cam baru lagi cerita nih, masa mula-mula dulu aku memang duk depan TV sebab suka tengok Nora Danish yang comel nih lagipun teringin nak tengok cerita putera katak versi Melayu gitu . Tapi bila aku tengok katak hijau yang kaki panjang nih, aku start tak berapa tengok sangat maklumlah aku nih fobia sikit ( banyak) dengan spesis tuh. Mula tu ingatkan katak plastik tapi bila tengok kat dagu dia bergerak dan kakinya yang panjang tuh pun cam real jer gerak-gerak masa nora danish pegang tuh aku dah tak tengok sangat. GELI WEH!!!!!!!!!Berani hooooo Nora Danish pegang KATAK. Fuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caya tul...............

Masa duk kat kampung baru nih aku perati ramai lak sil dan bil duk minat cerita nih. Tambahan pulak minggu akhir dah kan. Sesiapa yang minat tuh sila tengoklah yer nanti tak dapat tengok ending cam frust lak kan. Aku pun start tengok balik sebab katak tu dah ala2 jadi manusia handsome cam Zizan Nin hahahahaa.

*Gambar adalah kredit to google lor.....
P/s~Sekarang nih aku banyak layan cerita kat AXN siri CSI miami, new york dan yang sewaktu dengannya. Dah berbalik minat zaman remaja dulu.CERITA PENYIASATAN. Maklumlah cita-cita dulu kan nak jadi inspektor sahab.hahaha. Ada ke polis takut katak ekk?????Confius jab...ahaks.

3 comments:

♥Azie♥ said...

akak zie tak pernah tgk cita nie..tentu best kan..nnt nak try tgk kat tonton

FRB said...

FRB pun xpenah tngok la cite ni.. tp frb sndri pun xde febret mn2 cite.. just layan yg biasa2 jer

meen said...

Saya tgk cite ni kejap je masa mula2 ari tu..