Saturday, December 25, 2010

On d way....

Assalamualaikum semua..........
Seminggu dah duk kat kg nih, puas makan ubi kayu, kepok lekor,nasi kukus. Haih kenapa asyik bab makan jer nih......wakakakaka.Baru tadi duk buat lempeng ubi kayu, aku tolong cik Sah jer, maklumlah aku mana biasa dengan masakan kelantan nih.

Pasnih nak balik bentong doh la wei..... Saje bersiaran kat rumah sil kat kg nih, fuh seminggu tak online tuh, jadi memang takdelah jalan-jalan kat blog kawan-kawan.Nanti kita borak santai lagik ekk...

Masa korang baca n3 nih mektie and family on d way ke Bentong. Moga perjalanan yang lancar la yer...

3 comments:

atty's said...

semoga selamat sampai ke bentong tie

atie said...
This comment has been removed by the author.
atie said...

Alhamdulillah ty, dah selamat sampai pun,TQ