Tuesday, April 21, 2009

Baby comel....anak siapalah tuuuu

Salam...
Hari ni aku cuma nak war2kan tentang contest bayi yang tercomel kat blog mektie nih. Sajelah nak suka2...harap korang semua suka lah kan.Antara finalis yang terpilih adalah seperti dibawah. Itupun setelah hakim2 pening kepala tuk memilihnya.
Maklumlah comel2 belaka tuuuu...Aku pun sebenarnya tak tahu nak pilih yang mana satu...kononlah muahhahaha...
So apakata korang pulak yang menghakiminya dengan penuh adil dan saksama.
Silakan wahai hakim yang arif lagi bijaksana.......
Baby yang pertama adalah adik wan...hurm cutenyerrrr dia.Tapi muka cam bad mood jer.Agaknya baby nih dah angin satu badan kut....hihi. Suka2 hati je nak kata anak orang ye...mulut takde insuran ke????hihi
Baby kedua pula adalah adik Wan Muhammad...lagi comel nih...pening2 hakim nak pilih.Tapi apasal lak baby nih macam marah jeee.Rileklah boy....aku rasa mesti ummi dia yang pandai2 paksa dia masuk contest.Muka cam boring je.......
Baby yang ketiga adalah adik Muhammad Ammar...wah cutenya senyuman dia kan....Yang nih ok, Macam tulah smile!!!! ok. Good boy...Ada can nak menang nih......fuh!!!

Baby yang keempat lak adalah Ammar .....yey yeah...haha.Sila bagi menangnya kalau tidak Ammar menangis kuat2...uwaaaaaaa......Haru sungguh!!!

So agak2nya sapalah yang menang nih ha!!! heh heh.
Pemenangnya adalah....hurm very suspen ok,
adalah.....
adalah.....
Adik Wan Muhammad Ammar!!!!!.......hihi.
Cam lah ada peserta lain kan. Contest yang tah apa2 ok....
Adakah berlaku ketidak adilan di situ?????!!!....tak tahu....tak tahu....

20 comments:

amierkh said...

sib baik ada 3 je nama..buatnya ada 5..takk ke lima gambar kena letak..hihi..cute ammar ni..ingat lagi jumpa dia kat the store..nak pinjam bawak balikkk

kak lela said...

semua comel, mana boleh kalau amar sorang jer kan, tapi ayie masa baby pun cute gak, tembam! chubby

Qasehku said...

Hehe pndai nyaaa Ummi dia wat contest kan..suma cumel2 tau

[-suziey-] said...

ler sabo jek..ingtkan contest ape td..tu heran..ngape sume muka sama..ekekek:D

hahaha,,..sume comel2...

De' Sal said...

K,Tie, comellah ammar pakai baju tu.
buat ko Aying boleh ke?luculah.

JIVEBUMZ said...

kembar ke budak2 nie kak?? hihi

ai said...

WAHHHHHHHHH!! ADIK WAN MUHAMMAD AMMAR HEBAT!! hihihi..mmg cute pon tie oiii..

~~ciklinn~~ said...

itulah kak semua2 comell linn pun tak tua nak plih yg mana

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. comel2 je kak

atie said...

Amier~haha 3 namakan. Berkenan ke??? mai lah ajak ijah amik...pinjam ambik berkat moga berjangkit ye...ktie doakan tau...

atie said...

kak lela~biasa je kak...Memang ayie dulu lagi bulat cam cina kan kak...

atie said...

Qaseh~memang ummi nyer suka dapat buat camtu...nampak comelkan.

atie said...

suziey~camtu ler hihi.Memang saja buat2 untuk ammar nih...TQ suziey

atie said...

Sal~boleh2...kali ni kena hantar kek coklat tau....hihi.Boleh???

atie said...

Ila~kembar yang betul samakan ...tak syak lagi hihi.

atie said...

ai~Tq ai...baby mana2 pun memang sentiasa hebat. Dengan melihat wajah mereka pun akan buat kita tersenyum...

atie said...

linn~hihi comel kan dalam costume camtu...hihi. Perasan la plak ummi ammar nih...

atie said...

Rina~TQ dik...cuma tak bambam cam mirul laaaa...

mama mya said...

hahaha kelakar laa kak tie nie.. memang x tau nak pilih mana satu.. :)

atie said...

watie~pilih aja semuanya...haha.