Saturday, April 11, 2009

Emosi TEGANGGG!!!!

Emosi berkecamuk dengan seribu satu rasa sedih, sebak dan malu bila dimarah, ditengking sedemikian rupa oleh seorang BOSSSSYY...

13 comments:

nenekrock said...

sapaaaa kak tie :((
sudi tak aku cerita lebih lanjut???
student akk ke???

naz ilyn said...

salam...
sabo jerlah... cabaran dalam tugas atau kehidupan ni mmg tak dapat dielakkan... kenalah cari saluran yang betul untuk lepaskan tekanan biar ringan sikit bebanan tu...

ija said...

owh pasal tadi ker..hmmm..tahlah kak tie..alangkan yg tua2 diherdik mcm kambing..inikan pulak yg muda mcm kita..sabarlah kak tie..ari ni hari kak tie ngn 2,3 org sok lusa mayb hari saya plak yg kena..kita semua tidak dapat jangka

De' Sal said...

Sabor jerlah Kak Tie..Dia tu durian..Allah saja yang akan membalasnya..

grow2g3th3r said...

apa citer... sharelah....

JIVEBUMZ said...

sabar eh akak sume tu dugaaannn
hope akak tabah ek

kalo perlu akak stori ar kat cni.. mane tau leh tulun

ai said...

uiks...! :(

sabo bebanyak tie..biasalah, kita ni makan gaji. kene tahan le..sabo bebanyak ye mek?

erk...bos kau marah sbb blog ke wei?

Maswani said...

salam tie..biasa la bos katakan..dpt yg ok alhamdulillah, yg x ok, redha je lah..

DrSam said...

Sabar ye. Saya, kalau boss mood tak elok atau datang bulan - saya senyum aje :)

kak lela said...

seorang yang bossy??? akak andaikan bukan gb kan??? Dia tue mesti bersikap bossy macam boss ekk, macam2 cerita kak lela dengar pasal sk sulaiman, kak remi selalu sms cerita, terkujat akak untuk balik mengajar sana semula. Selagi mr A (bukan nama sebenar) ada kat situ.

Mama-Danish & Sarah said...

Akak, banyakkan bersabar. Mungkin dia fikir dia berkuasa, so dia boleh buat apa saja yang dia suka. Kenapa dia nak marah sangat ngan akak?

SUZIE APAI said...

sabor kak..

sy klu mcm tu, mausk bilik air..mandi lama2...siram kepala!!! biar turun ckit suhu badan dan biar sejuk ckit segala2nyer....

atie said...

To All~TQ atas segala keperihatinan kalian. aku anggap seme tu adalah asam garam kehidupan.