Sunday, April 5, 2009

Buat teman aka adikku Azie...


Ada masa so aku buatkan pulak header buat adik azie. Actually aku dah kenal azie ni agak lama juga....cewah..lama ke azie. Yelah time mula2 jadi blogger dulu. Azielah bagi info kat aku cara nak tukar layout gitu..maklumlah masa tu terkial2 nak cari layout yang cantik cam blog orang lain jugak.... tengah semangat nak mencantikkan rumah...hihi.

Ni kira sebagai kenangan buat azie dan keluarga dari ktie. Harap azie suka k. Apply cam biasa kat layout klik pada header. Rasanya azie pun tahu camner nak buat kan.Copy jelah dan save kat mana2 folder.

3 comments:

*Azie* said...

Tq kak tie husbn azie kata cantik...eh kak tie bgn kol brp nie wat benda nie..?tentu awal pagi kan..

Precious said...

Cheee wahh .. terrer nye buat blog header. Berapa ribu kalau nak tempah nih (Indon money le ..)? Syabas!

cikgu panji said...

kite pun tak reti nak buat. hehehe