Sunday, April 12, 2009

Sessi tag dari Ain

Aku nih benarnya dah lama tak jawab tag...sorilah ye kalau ada tag yang aku tak sempat nak buat sebelum nih. Bukan niat aku camtu...tapi tulah mungkin masa tu aku sibuk dan lepas2 tu pulak aku dah terlupa bagai kan. So aku harap kawan2 semua fahamlah yer...

Tag kali ni datangnya dari Ain, kataya kena ambik tag dulu, so oklah aku dah gantung nih...hihi.Sorilah ambik masa sikit...

APA NAMA PENUH ANDA?
Nama penuh ye...apa nak rahsiakan nama aku...hihi berdebar gek nak letak nama penuh nih haha.OK ok...nama aku Norhayati bt Mansor...hello2 ada yang nak berkenalan ke????haha tetiba....

NAMA APA YANG ANDA HARAP ITU NAMA ANDA?
Aku suka nama tu...kan arwah abah aku yang bagi. Ofcoz takde nama lainlah...

POST 4 PICTURES KORANG YANG EKSKLUSIF YG XDE SAPE TENGOK LAGI..
Gambar ni susah sikit sebab lately aku malas sikit bergambar...dan memang aku just jadi camerawoman tuk anak2 je... so gambar anak pun oklah ye...
Ini gambar anak bongsu aku Ammar, aku suka gambar nih sebab tang senyuman Ammar tu yang mahal tu. Tapiiiii....gambar ni dah selalu bangat aku tunjuk. Takpe la eekk...
Ni pulak gambar abang2nya 3 hero yang selalu buat aku pening kepala...adeeh, yang sulung tu twin dan adik dia . Tapi selalu orang kata kembar 3 je... sebab ketiga2 pun sama besar.

Gambar ni pulak menunjukkan kemontelan Ammar masa tu...walaupun sekarang ni tak camtu. Muka udah tidak ada tembamnya langsung...haih!!

Aku sukaaaaa gambar ni...cebik nak menangis nih...hihi.
Ok , eksklusif ke???? hentam jelah...ye ain.
APA KENANGAN PALING BERMAKNA DALAM JIWA RAGA ANDA?
Saat bergelar tunangan orang, isteri dan ibu.Saat pertama kali mendengar anak memanggil ummi...bestlah perasaan tu...

APA PRINSIP HIDUP ANDA?
Hidup sederhana aje...yang penting bersama keluarga.

APA PERANGAI ANDA YANG PALING BURUK?
Adehh, camne nak jawab nih...aku rasa aku ni suka tanya pendapat orang tentang sesuatu pastu kalau boleh mesti sama dengan pendapat aku.Kiranya kalau aku nak beli sesuatulah nih...tanya2 pastu ikut pendapat sendiri haha...ada ke patut. Itulah yang paling suami aku tak berkenan...hihi

TULIS DIA ATAS SEKEPING KERTAS N POSTKAN JUGA.
Oklah aku publish post jelah heh heh.

3 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

waaaah-wahhhhh. baguih-baguih. siap jugak homework yg cikgu ain kasik ya. cikgu nak kasi markah ni. yabedabedooooo. 10/10. score A dah satu paper.

*Azie* said...

kak tue bz ke skrg nie...wah sume boy yer kak tie...azie lak girl..

~~ciklinn~~ said...

linn pun geram tgok gambar ammar tu... bambam geramm tgokk