Friday, April 3, 2009

Layout baru yey........

Salam....
Aku ni benarnya bukanlah pro sangat tapi setakat ni aku banyak gunakan background kat laman web di bawah ni.
http://thecutestblogontheblock.com/

Ni pun atas permintaan De sal yang dah fening lalat dengan layout nya tuh hihi. Tapi sebelum tu kena tukar layout pada minima template dulu pastu baru apply. Aku rasa guna yang ni lebih senang copy kod kemudian pergi pada add gadget dan cari edit html dan paste. Pastu tunggu jelah kan.... Bila dah jadi tukarkan warna font mengikut kesesuaian warna dengan layout yang baru nih. Mesti tau kan kat mana, pada layout klik pada font and colour....kalau tak silap akulah.

Aku rasa ramai yang dah arif kan....sajelah nak kongsi info dengan sapa2 yang teringin nak tukar layout macam sal nih. Kat talifon susah nak cakaplah sal.....selamat mencuba. Kalau tak boleh juga sms ktie ye..........wassalam.

4 comments:

atty's said...

nice layout...tie

a.b geldofg said...

cuba jgn tk cuba hehehehehe

suhaila-ab said...

salam kenal...cuba..test ..try...result - cantik...mesti kita senyumkan...jemput datang umh...

CuTeMiUt78 said...

yup.. betul tu kak.. cantikkan layout baru