Friday, April 24, 2009

Happy Birthday Si Manjaku Ammar

Yesszzaa....akhirnya hari lahir Ammar di sambut pada hari ini jumaat.
Happy Birthday to Ammar....dah 2 tahun laaa....
Aku bawakan gambar Ammar yang fresh lagi ni diusia 2 tahun.
Ummi dan babah bahagia punya baby yang baik dan manja seperti adik...
Abang3 bahagia punya adik yang kecik di saat masing2 telah pun bersekolah.
Ammar adalah penyeri dalam keluarga ini. Telatahnya sentiasa mencuit hati semua.
Harap Ammar akan jadi anak soleh dan berjaya di dunia dan akhirat....aminnnn.
Nantilah kalau aku rajin...aku buat n3 tuk hari jadi Ammar lak....

15 comments:

nenekrock said...

happy birthday amarrr
semoga amar sentiasa buat mak abah bahagia dan ceria selalu
=D

CuTeMiUt78 said...

oh.. sama age ngan mirul kan..
selamat ulang tahun utk ammar.. semoga menjadi anak yg soleh dan membangga kan mak dan abah ya.. insyallah.. tak dan nak buat n3 utk ammar.

eya said...

epi besday ammar..semoga membesar sbgai anak yg soleh.

De' Sal said...

hepi besday Ammar,semoga menjadi anak soleh dan membahagiakan kedua ibubapa tercinta.

kirana said...

besday sama ngn auntie ker?????

wah happy besday adik ammar!

Asmida said...

hepi besday amar!!
meh tuntut hadiah kat auntie ni.
kena datang amik sendri, ye...

[-suziey-] said...

happy besday ammar..semoga jadi anak yg soleh dan membahagiakan ibu dan ayah dunia dan akhirat :)

mamazana said...

Happy Birthday Ammar...

Ummi dah beli kek besday ke? hihihi....

Mama-Danish & Sarah said...

happy birthday tuk ammar. semoga sihat sentiasa dan ceria-ceria hendaknya disamping ummi, babah dan abang-abang.

atty's said...

Happy Birthday to Ammar

atie said...

To all~TQ pada yang mengucapkan hepi bestday untuk Ammar. Aminnnn...moga doa kalian dimakbulkan Allah.

BALQIS HASAN said...

aaa sedapnye kek,,nak jugaaaaakkkkk..hehe
hepi bufday to Ammar! =)

[-suziey-] said...

waa sedapnye kek...nak sket bole..heheh:p hepi besday ammar..wlaupn dh wish:D

atie said...

Balqis~memang sedap...dah buat terliurlah pulak ek...TQ

atie said...

suziey~Tulah kan...kek coklat memang sedap.TQ 4 ucapan lagi....aunty suziey...hihi.kim salam ngan aqeel ekk..