Thursday, April 30, 2009

Sudi-sudikanlah ye kawan2....TQ


Alhamdulillah...aku sebenarnya terkejut gila bila dapat mesej kat shout box aku dari blog supermummy yang ada kawan nominated blog mektie untuk award kat atas tu....
Really...aku betul2 tak sangka langsung.Apapun thanks to sidratul muntaha yang mencalunkan blog aku.
Tapi.....emmm layak ke blog aku nih.Takpelah aku cuba2 jelah...mana tahu kan kut ada rezeki aku.Thanks pada kawan blogger, teman dan silent reader yang selalu baca blog mektie nih.Dan kalau ada yang sudi nak calunkan aku tuk award tu sila klik pada banner kat atas tu ye....sebelum tu masih tergelak nih sebab masih tak caya...haha. Ye ke blog aku tercalun nih....
Kalau ada teman2 yang suka singgah blog aku nih....silalah ter...terklik kat banner tu yer....heh heh. I need u... wahai teman2 tersayang hihi. Dan dan tu juga mengaku sayang bagai...TQ.

Kepada yang dah klik tu ...aku sangat menghargainya.....

Dibawah ni aku copy dari blog supermummy nyer n3...silakan baca ye...Dengan izin ye supermummy sebab copy n3 ni....TQ. U memang super k...

To all the above blog owners
Congratulations to you! Now all you have to do is include the below banner in your blog. Please copy the above banner and paste it anywhere in your blog and link back to Malaysian Supermummy @ http://malaysiansupermummy.blogspot.com.
Blogs without the above banner will be disqualified.

Invite or even paksa your readers to click on the banner!
Top 10 highest clicks will be selected to enter the final round. I will monitor the clicks daily based on statistics by the ever supposedly dependable Google Analytics.

The clicks statistics will start counting from tomorrow, 17 April 2009 until Thursday, 30 April 2009. And only clicks/hits during this period will be counted.

To all the blogs' readers
Do your part and help your favourite blog to be the top 10 finalist for The Supermummy Amazing Blogger Award!

Lastly, thank you for the amazing support!

*N3 ni adalah sticky mode, sila ke bawah untuk n3 yang terbaru ye...TQ

19 comments:

FRB said...

huhu.. kak tie, frb dah vote

De' Sal said...

K.Tie, harap2 monanglah ya....kalau dapat hamper jangan lupo ore sini. Nak ititttttt...

syareena said...

insyaAllah menang tu.... hehe

Mama-Danish & Sarah said...

vote for kak tie. menang nanti share tengok hadiah k. hihihi...

Rantong said...

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

mamazana said...

salam...

congrat ye... mama vote utk atie.

DrSam said...

Undi untuk mektie! Cayalah...

maswani said...

saya sokong awak gak..hehe..

CuTeMiUt78 said...

ok kak.. kita pun dah exchange klik utk akak.. akak vote kita.. kita vote akak.. sama2 kita vote ya.. tahniah terpilih juga

[-suziey-] said...

hai..dh vote dh:)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tahniah!!

Nurhayati said...

i dah vote!!! good luck yer

SUZIE APAI said...

dh vote seploh kali...ader adiah tak kak?

heheehe

kirana said...

dah vote dah..nnt menang buat ucapan jgn lupa sebut nama saya tau hahahahaha

meen said...

akak, congrats tercalon. Kalau menang jangan lupa sebut nama kitaorang dalam ucapan kemenangan nanti ya..hehehe

CT NORAMIZA said...

gud luck, btw thanks sbb sudi follow blog saya :) terharu mak

mama mya said...

tahniah kak tie coz tercalon.. semoga berjaya :)

a.b geldofg said...

akak dh tk bz skrg ye

atie said...

To all~TQ sebab sudi vote for mektie,Aku amat menghargainya. tapi dah ada pemenangnya lah dan yang pasti bukan aku.... huhu.Apapun aku happy jek.
Tahniah tuk yang menang tuh ye...