Thursday, April 9, 2009

ketahuan....ok oooo

Salam...
Ada rakan sekerja yang tahu pasal blog aku laaaa....Ha!! uzairul dan che lah.... duk diye deh...hihi.Aku pun baru tahu tadi.... dia duk sengeh 2 kata...best lah baca blog ktie, aduuusss, pecah rahsia laaa. Nampaknya pasni kena berjaga2 ye...ada mata2 gelap nih. Hihi.
Kalau ktie de termengumpat tu, buat tak nampak udahlah ye....haha.Alamat kes naya aku nih.Apapun TQ pada yang sudi baca blog mektie yang tah hape2 nih. Tapi sorilah ye,isu nya di sini hanyalah cerita tentang aku dan keluarga aku jasss....Takde isu semasa atau kalau nak info yang yang tak berkaitan dengan aku tuh pergi aje ke blog che det ke,perak bangkit ke,penarik beca ke. Ok permisi...

9 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

ain punya blog plak dah ketahuan kat ibu sarah. takleh la nak citer pasal dia, malu nanti kalau dia baca.

~~ciklinn~~ said...

okelha tu.. ok apa... kita berblog kan niat nak carik kawan.. dan berlibur2 menennagkan fikiran..hehehe

FRB said...

blog ni saja je suka2 isi masa lapang.. sharing life story..biznes pun bleh, & mcm2 lg la kaktie ek. sronok sebenarnya

Qasehku said...

Hehe sya blogging ni pn kwn2 ofs tk tau..sdn bhd udah laa kan..sja boring nk cr kwn d alam maya n share pndapat kan..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. takpe la kaktie.. kita blogging ni kan just utk mengisi kekosongan masa dan juga menambahkan lagi kenalan2

atie said...

ain~ye ker...sama lah kita ekk.

linn~betul tu linn, kalau tidak idak ler kenal ngan linn kan, walau hanya di alam maya.

frb~akak suka tu...sharing kan frb.suka isi masa lapang

atie said...

Qaseh~akak dulu cam tu gek, tapi x kisah lah. bukan cerita apa pun kan.

rina~u right rina, cuma nak cari kawan kan...

cendawanintim said...

bila opismate dah tahu kewujudan blog nih, mesti dah tak buleh nak blog out pasal citer2 kat opis!

grow2g3th3r said...

heheheh... suspen ke kak tie?.. relaks je kak tie....