Saturday, January 3, 2009

Aku yang keletihan

Hari ni aku meeting lagi, mesti korang boring asyik cerita meeting meeting meeting je... tapikan aku lagi boring tau... Dapat ketua baru... corak pemerintah baru, walaupun aku masih dalam portfolio yang sama... adeeh macam menteri la pulak, kemain la aku yee... tapi tulah tugas di sekolah sama pentingnya juga.

Siap meeting dalam pukul 11.00 tu, kenalak sign jadual lah, ambik alatan kelas, buat jadual waktu, motto kelas lagilah belum siap... hee banyak tu, pastu aku kena lah pulak pastikan meja kerusi cukup untuk murid kelas aku nihah, Semua memang lah kena lengkap supaya bila murid datang sekolah semuanya dah ready untuk mereka belajar dengan selesa gitu....

Balik rumah dalam pukul 12.30 tu dapat pulak mesej dari kakak yang nak buat kenduri arwah kat rumah dia, So lepas siap2 semua tu aku pun berangkat lah pulak kesana, sampai dalm kul 8.00 malam jugalah. Rupanya tak ramai orang yang tolong dia so aku pun ligat la buat itu ini lor..... lotih den, aik pasal aku cakap nogori lak...entahlah.

Aku letih teramat tau... sampai rumah aku dalam pukul 12.30 malam. Adeeh la... mata pun dah tak boleh angkat lagi... selepas semua my hero tido... aku teringatkan sesuatu.... apadia hah??????? Aku tak hapdet blog lagi.... uwaaaaaa

But still gigih u, sempat jengah blog kawan2 dan up date sikit tentang kesibukan aku hari ni, jangan ingat menteri je sibuk tau... aku pun sibuk nih.... Sibuk up date blog.hahaha.

Ok, aku dah betul2 letih dan mengantuk bla bla bla....hihihi. ZZZZZzzzzzzz......

6 comments:

DrSam said...

salam tahun baru,

meeting kalau banyak sangat memang boring. lagilah yang sampai larut malam tu. zaman IT ni sepatutnya pakai video conferencing aja. cuma yang syoknya dapat makan-makan dan jumpa kawan-kawan :0

atie said...

Salam tahun baru dr... yelah meeting ni dah jadi rutin sebenarnya tak mengira bidang pun.

TQ menjengok ke rumah kita

azie(mama auni& erin) said...

selamat tahun baru wat akak sekeluarga

ab geldofg said...

meeting ke tklimat?...hehehehe...aku meeting kt kedai mamak..tklimat di bilik meeting heheheheh

atie said...

Azie~Selamat tahun baru dik :)

atie said...

Ab~meeting kat kedai mamak eek, best la ko ye... boleh mengeteh yo.