Thursday, January 15, 2009

Award lagi dari adik meen lak...


TQ.. pada meen sebab ingat kaktie... walaupun lambat sikit dapat publish... sebagai kenangan ambil ler butterfly yang comel nih buat teman meen yer.... Terima kasih juga atas persahabatan ini k.

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.

OK dik... akak dah letak award nih....seee

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

Pemberi award : Meen cun

* Meen nih orangnya cun melecun... tak percaya???? tengok ler awek yang sedang pakai selendang tuh..... ayu kan...kan.
* Love nestum very much hihihi..... betul kan meen...
* Suka berteka-teki dan kadang2 penuh emosi menyebabkan ramai yang tertunggu2 the next n3... aku ler tuuuuu...
* sangat setia... emm aku rasalah kan sebab masih......dot...dot...pada ex...dot dot. betul ke meen???? heh heh jgn mare dik....hiks
*berani bertegas dengan keputusan sendiri...
*Udah bertalak 3 dengan hp dan kini rujuk balik dengan mr canon.hahaha...jawapan macam tu ok ke dik.....
*Merupakan mummy yang penyayang pada kucing2nya.....
*kadang kala... suka berteman kan bear yang ciut tuuuuuu....
*bla...bla...bla...agak2 nak lagi tak meen muahhhahaha.... jangan serik dengan akak ye dik...... sori kalau akak over ok.

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri.

* suka merajuk... walaupun tak pernah dipujuk pun huhuhu...
* suka dipuji walaupun jarang dipuji.... terutama oleh suami sendiri hahaha
* Ummi yang sangat garang ok.....grrrrrrr walaupun anak tak takut pun.
* suka pantai dan bunyi ombak hihihi....tiru boleh ke???? sebab yang sama juga... i like tooo
* Anak ke enam daripada enam orang adik beradik.....hihihi.
* Sangat pemalu tetapi ramah orangnya... pemalu ke tak malu tu hah!!!!
* suka moody tak pasal2 bila emo....
*suka window shopping terutama kat kedai gift yang ada barang yang comel dan agak kebudak-budakkan walaupun dah jadi ummi
* Pernah merasai pahitnya kehilangan orang yang tersayang.....
* berangan nak dapat anak prempuan.... teringin nak pakaikan baju gaun yang comeeeell sangat tuuuuuuu...uwaaaa. doakan akak ye...
*Sangat sukakan kristal....

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda:

*cuma sorang jer......jeng...jeng

1.Orang itu ialah Ahmad Jambu.... sila buat ok!!!!!!!!!!!

Aikkkkkkss.... nape bear ni ikut akak hah?????????? heh heh...TQ meeen...



10 comments:

ab geldofg said...

thniah akak :)

Erinsza said...

hi atie dpt award nmpk, takpe nie musim atie dpt award...

silalah ke www.erinsza.com ambil award tau..

muachhh tag yg atie bagi I dah buat...

solosai hutangku hehehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah ya.. bestkan kak klu kita dihargai..

atie said...

ab~Mekasih2 hehehe

atie said...

erins~tukar umah yer... amboi dah duk rumah banglo sekarang nih.

Dah buat eeek. ingatkan x sudi....
nanti kita ambik award tu yek

atie said...

cute~betul tu...mestilah suka

meen said...

alamak..akak puji saya overdose la..malu blushing2 meen huhu..

hakikatnya..saya biasa2 aja la kak..

hurmm...tak marah pun, suka la apa yg akak tulis pasal saya tu mmg semuanya betul..hihi suka nestum, bertalak ngan HP, mummy kucing tu semua betul..heheh tang yg setia dan penuh emosi tu pun..mmg betul jugak pun..touching plak saya akak boleh tahu saya macamana huhu..thanks kak, hope this friendship remains for a long time.

and thanks for te butterfly..nanti saya amik. I like!!

mama mya said...

wah tahniah manyak dapat awards yer kak tie hehehe..

atie said...

meen~touching...ofcoz lah dik, u're my sister ok...hihihi.Walau baru je kenal di cyber nih... tapi dah rasa mesraaaaaaa ya.

atie said...

watie~TQ2 hihihi