Sunday, January 11, 2009

Dsal collection



Agak-agaknya ada tak sapa2 yang berkenan dengan langsir kat atas tu... kalau nak tahu itulah langsir idaman aku heh heh. Tapi itu bukan langsir kat rumah aku ok. Amacam ada minat???? kalau ada yang berminat silalah ..... amatlah dialu-alukan ye... Memang cantik tau.. tak yah lah aku nak promote lebih2 sebab tengok gambar pun dah tahu kan. Jadi jangan tunggu lagi...sila dapatkan tempahan anda di dsal collection dengan kadar segera ok... Aku gerenti mesti puashati nyer....


Kalau dah berkenan, bolehlah pergi ke blog adik ipar aku nih yang dikenali sebagai Sal... Aku pasti dia amat berbesar hati menerima kunjungan teman2 semua.

P/s~ Sal ada komisyen untuk kaktie tak nih... hihiihi.

18 comments:

DrSam said...

memang pandai adik ipar mektie buat hasil seni tersebut. cantik. akan lawat blog beliau.

atie said...

Bagus2. memang kagum dengan orang yang berseni kan.

UnGu VioLeT said...

akak, maaf sgt2... tak perasan, tak letakkan nama akak.. tak niat tau!! anyway, mar dah edit semula.. dah letak nama akak.. have a look!! and jgn lupa ambik yer!!

cyg slalu..

ab geldofg said...

wah2 akak mcm nak smbut raya cina ...hehehehe

atie said...

mar~heh hehehe...takpe mar akak cuma bergurau sayaaaang.

atie said...

ab~he he he, nak beli langsir tak semestinya tunggu raya ye EN AB, ingat tuuuuuuu.

mama mya said...

kak tie, umah cik mya kan dari mula2 pindah sampai laa nie x pernah tukar baru.. hanya pi cuci jek kekeke..

atie said...

watie~ye ke??? sama lah kita muahhhahhah

~~ciklinn~~ said...

dah ku jalan2 kesana..kesanaaaa

atie said...

linn~Dah jalan eeek, amacam???? ok.... hihihiiii.

Anonymous said...

heeeeeeeeee

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cantik ler.. emm.. tapi belum berkesempatan nak g blognya.. nnti senang2 kita g ya..

atie said...

Cutemiut~Ok.lah...nanti pegi tau.hihihi

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

semua berkenan..cantik sgt..dah 2 tahun tak tukar langsir huhuhuhu...

De' Sal said...

Terima kasih kak tie tolong promote.Baru buka blog, Tak sempat.. cbuk menjahit ni, ari ni baru free .Ha...Nak baby girl senang je,Nak tahu..bawa pisang banyak-banyak, datang umah..(Gurau je jgn mare).

atie said...

nrina~apalagi tempah lah sekarang.hihihi

atie said...

Sal~apa kaitan anak perempuan dengan pisang tu haaaaaa

De' Sal said...

Takde apelah kak tie,itu pengerasnya aje.I am sorry.