Tuesday, January 13, 2009

Jom gossip heh heh

Aku happy ok.... lately aku dah banyak tambah gadget dalam blog mektie ni... walau pun dulu aku ni bukan pro IT sangat apatah lagi blog2 nih. Dulu-dulu aku just silent reader jee... aku memang dah baca blog korang ni....heh heh.

Tapi atas galakan adik aku si ijah ni... aku pun fikir, why not... Dan terciptalah blog mektie nih. Lagipun semenjak jadi blogger ni aku banyak belajar sikit la... terutama pada teman di alam maya nih...

Aku tahhhuuuuu, aku bukan hebat sangat pun. Tapi aku suka hati lalalaaaaa.Tulah, walaupun tak pernah bersua tapi story korang memang aku nantikan ok. beeeeetuuuul bukan angkat bakul punyalah.....

Yang terbaru... aku add shout mix chat widget... so bolehlah kita borak2. Ada ke sapa 2 nak berchit chat dengan aku hah!!!!!!hahaha. Jangan malu2 nak borak dengan aku yer.... tak sudi ke??????hihihi. I likeeeeeeee uuuuu...

16 comments:

ab geldofg said...

tk ada sapa2 yg istmwa akak oi

UnGu VioLeT said...

akak, nnt dtg ambik follower award kat blog mar erk.. thanks..

atie said...

ab~istimewa???? hehehe

atie said...

Mar~ok2 mar,nanti akak amik yer TQ dik.....

JIVEBUMZ said...

ok la kak bertambah kawan2 yer.. kite pon suka jugak dapat kawan maya nie kak..eheh

CuTeMiUt78 said...

ok la tu kan.. senang nak chat chot kat situ.. heh..heh...heh.. sama la kita pun suka gak dpt kawan2 yg ramai kat alam maya nie

atty's said...

sonk tau..jadi..blogger nie ramai kenalan..

DrSam said...

memang seronok bila dapat ilmu baru. Syok sendiri pun takpe, janji hati senang.

mama mya said...

semakin meriah ngan gadget baru.. leh laa kita berceting2 hehehe

atie said...

jive~ramai2 baru meriah ye dik. boleh gossip heh heh

atie said...

cute~chit chat pun okkkkkkkk,kita kwan kan...

ija said...

ye..skarg ni..blog kita pun kalah..hihi..

atie said...

atty~betul tu kty...sonoklah kan

atie said...

Dr sam~syok sendiri??? teruja dapat ilmu baru heh heh walaupun agak terlewat ...

atie said...

watie~boleh lah berchatting selalu hehehe

atie said...

ijah~malu2 ok dengan tok guru.heh heh.