Thursday, January 8, 2009

Sejak akhir-akhir niiiiiiii....

Meh... aku nak story sikit.......
Aku ni pun bukan nak cerita tentang sesiapa lah kan, cuma tulah sejak dua menjak ni adalah seseorang tu yang asyik cari pasal dengan aku.

Mula tu... aku sabar lah jugak, tapi dah banyak kali tu hangin jugak lah aku. Kita buat kerja dia pun sibuk gek .... heeee aku tak boleh betul kalau serabut kepala otak aku nih. Mahu kena picit2 je dan mulalah aku ni nampak kecik2 je orang tuuuuu. Geram wooooo........

Tak boleh jadi nih..... so aku nak tanya pendapat korang. Boleh ke aku sound direct je hah??????

Aikkkkkkkkkkkkkkkk..... kenapa ada gambar Ammar pulak yer.... sebab...sebab dialah seseorang yang aku maksudkan tu. Pengganggu tegar semasa ummi buat kerja. Uwaaaa.

So haruskah aku marah dan buat deeeeek je. Haruskah?????? tolong jawab ekkkk....

24 comments:

ija said...

takpe kak tie..kak tie leh pinjamkan ammar kat saya..hihi..

atie said...

ija~boleh juga ijah... leh jdi geng en amir kita tuh...hihi

DrSam said...

dia bukan ganggu tu. cuma nak bermanja. atau masih belum lepas neneng lagi :)

atie said...

yelah dr...kalau kita tak pedulikan dia lagilah dia buat perangai.sabar jelah.

ab geldofg said...

saborrrrrrr kak

~~ciklinn~~ said...

hihihihhihihi meh pas ammar kat saya...

atie said...

ab~masih boleh sabor lagi nih...hihihi

atie said...

lin~hihihi...leh tambah tentera kat umah lin ekkk...

alia said...

he..he...ingat sapa jer si tukang sibuk...rupanya sikecil yg tomel....dia kesian tengok mummie dia bz...tu yg nak nolong memanjang:p ...

cendawanintim said...

belikan dia satu lappy lagi!

JIVEBUMZ said...

akak antor je ammar kt saya nie meh saya tolong jagakan die..haha

azie(mama auni& erin) said...

kak tie mai bg azie...azie berkenan sgt kat ammar nie

Grow2g3th3r said...

sabor kak tie.. sabor...
tapi agak2 tak leh nak sabor..besarkan aje mata.. gerenti dia takut.. hehehehehheeh

atie said...

alia~nak bantu ummi lah tu konon...hihihi

atie said...

ci~a ah, ada ingat jugak nak belikan untuk ammar nih...

atie said...

jivebumz~boleh... untuk bantu menghuru-hara rumah jivebumz tuuuuu..

atie said...

azie~berkenan eek... nak buat menantu ke??? hihihi

atie said...

dla~sudah ku bulatkan mata ini.. samalah kita eekk.

SUZIE APAI said...

bagi sesuatu yg menarik perhatian nya....

atie said...

suzie~good idea... cuma kadang2 tak jalan juga bila idea ammar datang mengganggu.hihi

meen said...

alamak..ni tak boleh nak jawab ni..heheh pasrah je la kak..heheh

DrSam said...

atie,

just to drop by and thanks for your birthday wishes. wishing you all the best.

atie said...

meen~pasrah jelah... dah tokleh buat apa lagi dah hehehe

atie said...

drsam~u're welcome dr,TQ...