Monday, January 19, 2009

Semangat yang hilang tah kemana

AKU YANG MALASSSSSSSS....

Aku malas hari niii ok....
Hari isnin yang tersangat malas.......
ISNIN JE KEEE????heh heh
selasa ...rabu...khamis...jumaat... pun aku maaaaaaa.....
sebab sabtu baru ni aku sempat mengecat kelas aku....emmm malas ke tu ha!!!!
Banyak kerja yang kena aku siapkan ......selain mengajar lah tu...boring!!!!!
Aku yang BORING ok.....pulak dah.
Tapiiiiiii.... yang peliknya rajin lak tu up date blog. hahhahha
Aku rasa aku kena tukar bidang nih... bidang blogger fulltime...boleh???????
Semangat yang hilang........datanglah.....
Dan hari ni aku update lagi.....up date lagi
Walaupun N3 yang tah hape hape.
Melalut over ok....
Kerja malas tapi update blog rajin camner tuh....
confuse...confuse...Ahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

P/s~Sorilah kalau ada yang buang masa dengan N3 aku yang emo tak pasal2. Harap korang tak boring dengan aku yeeeeeeeee.....

16 comments:

ab geldofg said...

bgus dlm malas ada rajin

SUZIE APAI said...

pulak dah....mcm penyakit berjangkit je mls ni. Masih konpius sbb cikgu kena cat kelas..mmg setiap guru kelas cam tu heh? Sian, byk keje..tp tak pe, mddik ank bgsa....

JIVEBUMZ said...

aik kak tie kene rajin2 nanti anak buah pon malas sama jugak..hihi

samala kita.. saya pon malas sangat arinie tah ape tah..huhu xsabo nk tunggu sabtu nak balik kg.. yea yea

atie said...

Suzie~kaktie rasa memang betullah...cewah, betul suzi kaktie cat kelas ...tak caya tya ija. kami memang senasib huhu

atie said...

jive~TQ atas sokongan moral tuuuu, memang lah...rajin oh rajin datanglaaaah hahah.Kim salam kat klga d kg eeek.

atie said...

ab~he he he

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

Uishh...full time blogger tak dapat gaji maaaaa.....

Tetiap hari ngadap komputer pun rasa nak termuntah jugak...tp kalau dah ngadap tu selagi tak 2 3 jam..tak sah plak hehehe...

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhahahah jadi blogger sepenuh masa pun boring kak oii... mcm linn ni.... duk umah sampai tak tau dah nak buat apa..

mama mya said...

hahaha kak tie.. saya pun malas nak wat kerja manyak2 kat opis tapi rajin update blog hahaha

CuTeMiUt78 said...

oh..oh... kaktie dah termakam pil 'M' kot.. tu yg jd cenggitu tu.. anyway..kak, kita dah buat tau tag yg akak tag kita tu.. heh..heh..heh.. demi akak kan

atie said...

nrina~A ah laaa...gaji??? memang aku nantikan setiap bulan heh heh

atie said...

Ciklinn~boring eekk...em boring ker??? cewah macam x percaya jer..hihi

atie said...

Watie~kita sama kan...kan.ekeke

atie said...

cute~TQ lah sudi buat...sayang mummy mirul ni tau...

DrSam said...

cikgu leni memang all-rounder. pengajar, pengasuh, tukang kebun, tukang taip, pakar kaunseling, panitia, keceriaan, ahli sukan dan byk lagilah. Kagum.

nego dengan HM dan ngajar kelas blogging kat sekolah plak. camne?

atie said...

DrSam~Betul tu Dr ooooii, tapi dah biasa dah ngan semua tu...Anw good idea ok