Wednesday, January 14, 2009

Award dari adik Mar...TQ

Aku dapat dua award ni dah lama juga aku dari Miss ungu violet nih tapi tulah belum ada masa nak tepek kat blog nih.... aku memang suka kat adik mar ni sebab dia sudi bagi award ni kat aku hehehe.... Lagipun best lah blog mar nih... tak caya cuba korang singgah sekarang. LONDON mari tau.....ANW, TQ diiiiikkk...

" BESTEST FOLLOWER UNGU VIOLET'S BLOG "



Sebelum nama2 Jejak Ungu Violet yang terpilih di umumkan.. Ada TIGA syarat untuk menerima award yang di reka khas ini :
(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
Dah tepek mar.... cantikkan hehehe....
(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..
Ok sebabnya....emmmm...sebab
1.Ofcozlah sebab miss ungu ni so sweet...hehehe
2.Blog yang kreatif, cantik dan warna warni yang ceria.
3.Perihatin lah... sebab selalu bagi penghargaan pada teman2 termasuklah aku heh heh.
4.Banyak gambar yang cantik2 sebab tu aku suka... memang sukalah.
5.Adik mar ni juga seorang rajin sebab dia selalu update tau...selalu masak dan shopping kan dik.....
(3) Please let me know when you've done it!!
Ok... nanti akak bagitahu eeekkk, akak dah tepek dengan penuh rasa bangga k.TQ.


Yang bestnya aku dapat dua award tau... Ok yang kedua ni pun akak dah gantung yer mar.... TQ so much...
TAPIIIIIIIIIII.... best ke blog akak ni dik...... hihihi . Cam tak layak jeeeeeee....




Moga hubungan persaudaraan ini akan berkekalan walau hanya di alam maya ini.....

8 comments:

mama mya said...

wah dapat awards bestnye.. semoga hubungan kita berkekelan..

re = laa kak tie org phg yer.. ntah datang dari mana lak saya dok kata kat tie dok melaka hahaha

kalau menarik cik mya update blog tue belajar ngan mama mya kalau x menarik tue belajar ngan papa mya muakakaka

JIVEBUMZ said...

best kan kak kalo dapat award.. rasa terharu gitu..hehe

UnGu VioLeT said...

thanks kak.. moga ukhuwwah akan terus berpanjangan.. keep in touch sis!!!

atie said...

watie~best kan,moga berkekalan..... mestilah menarik watie...hihi

atie said...

jive~betul tu.... suka tau.

atie said...

mar~moga aje begitu dik

CuTeMiUt78 said...

tahniah kak.. memang best tau blog akak ni.. kita pun dapat gak dari mar

atie said...

cute~dapat juga eee... TQ lah kalau suka blog akak niiii