Saturday, January 31, 2009

Meh kita kenal sidiaaaaa......tuuuut

Si dia ni lah yang aku nak perkenalkan pada semua...baby girl diberi nama Nur Afiqah Auni, dilahirkan di KL seberat 3.05 kg dan dilahirkan pada 31 dis 2008 jam 9.00 mlm. Hanya 3 jam lagi untuk menyambut tahun baru... kira hadiah tahun baru lah nih...

Masa aku sampai tadi dia asyik tidor je...Comel takkkk??? inilah cucu saudara aku. Walaupun hadiah dah lama beli tapi baru hari ni sempat nak pergi melawat. Dah sebulan pun...Teruk tull nanny dia kan.hihihi.
Seee...betul kan aku kata comeeeeellll...hahaha...walaupun tak pakai baju tetap comel tau...dan bau baby ni memang wangi laaaaahhh. Ni gambar masa dia nak mandi... sempat lagi snap gambar tuuuu...

EEhhhhhh...budak ni cam kenal je...bukan budak bertuah tu ker??????heh heh...sempat lagi pak su ammar ni duk cucuk2 badan baby...cam geram jeee.Emmm nak adik ye.....hahaha.

10 comments:

grow2g3th3r said...

meamng comel... geram lah pulak.. rasa nak cium2 dan picit dagu baby girl tu...

apa2pun, si pak su ammar tetap maintain.. heheheh

ija said...

ammar nak adik?..hihi boleh lagi tu kak tie...

atie said...

dla~memang geram kan tengok baby nih...rasa cam nak gigit2 jeeee tau

kirana said...

cam aisya lak tgk ..
eh akak dah ada cucu ?? :)

atie said...

ija~hahaha :)

atie said...

kirana~baby memang cam saa muka dia...a ah dah ada cucu sedara laaaaa

ab geldofg said...

comel :)

atie said...

ab~mekaseh3 ab :)

De' Sal said...

Kalau setakat cucu tu.. boleh lagi amar dapat adik pompuan...kesian dia nak sangat adik..Tapi kalau ada cicit..tak sompat dapat adiklah amar..

atie said...

sal~sempat lagi ekkkk....hihihi.Dan lagi ke nak dapat cicit tuuuu