Sunday, January 18, 2009

Award dan tag dari erinsza dan adik mar


Award 1 dari ERINSZA


Award 2 dari ERINSZA jugak.Terima kasih yer.

Memang betul agaknya kata erinsza... sekarang ni musim aku pulak diserang tag dan award. ANW..TQ lah pada yang ingat kat akak nih... bukan apa bila korang jalan2 kat blog mektie tapi tugasan tu masih belum selesai mesti rasa tak seronok kan. So aku memang cuba buat jugaklah walau mungkin lambat sikit pun... hehehe. Harap kawan2 faham eeeek.

Tag di terima daripada Miss Ungu Violet


* Do not copy answer

* The tag question must be 100% the same

* Tag people after doing tag


1. Azie
2. kak lela
3. Meen
4. Nrina
5. Cute miut
6. Suzi apai
7. Mama mya
8. Erinsza
9. DrSam



1. How do u know 1?
Baru je kenal...di alam maya ofcoz...


2. What would u do if u never meet 2?
I miss her...sebab tu selalu terjah blog dia...Oklah juga kan.


3. What would u do if 3 n 4 dated u?
Mestilah happy sangat...em meen,nrina bila leh jumpa eeeekk...


4. Would 5 n 6 make a good couple?
Harap2 cam tu arrrr


5. Do u think 7 is attractive?
Pastiiiiiii...yakin banget nih..



6. Do u know anything about 8's family?
Puteri kesayangan mama kan



7. Tell me something about 9?
Educated person hah


8. What language does 2 speak?
Bahasa Melayu....speaking london pun boleh tahan maaa...


9. Who is 3 going out with?
Mr Nine....heh heh


10. How old is number 4?
29 years old..


11. 5?
30 years old..


12. Who is 6's favourite singer?
Tak tahu ler....soriiiiiiii..


13. 7?
6ixth sense ...hihihi


14. Is 8 single?
Dah kahwin dan punya nak satu.....that cute puteri lorrrr


15. What's 9 last name?
No idea laaaaa... nanti tya CI ye...hihi


16. Would u consider being in a relationship with 1?
Kawan tapi mesra...cam adik I laaaaa


17. Which school does 2 go to?
Sekolah belajar x tahu, tapi sekolah mengajar SK Tun Hussien Onn..

18. What do like about 3?
She's cute....
Adik Mar... akak dah berjaya buat yeee.... hutang dah berbayar dan aku leeegaaa ok. Harap mar pun suka hati eeeek...

SO, kepada nama di atas anda telah di tag sama tuan blog mektie nih..... sila buat ok.... Segala usaha anda sangat aku hargai.... heh heh.

14 comments:

Erinsza said...

hi atie nmpknyer berbalas kite.... hehehe

thanks atie nanti I buat ok.

atie said...

Heh heh , buat klau de masa erins, jgn risau k

meen said...

heheh..saya suka no.3 dan no.nine heheheh

nanti saya buat ek kak

atie said...

Akak pun suka meen....ekeke

Asmida said...

tie,

kenapakah rupamu itu seperti penah kulihat? ngajar kat ne?

Azie said...

waduh...kak tie demam tag kembali lagi....

mama mya said...

okey kak tie.. thanks ingat kat kita hehehe.. nanti cuti panjang saya wat hehehe

re = dah antar bantahan kat mahkamah tinggi huhuhu so papa mya sedang pertimbangkan veragan saya tue hehehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. tag ni ke.. kita dah buat dah tag ni.. sila refer blk kat blog kita.. adakah pengeculian klu dah buat..

atie said...

asmida~Pernah lihat??? tapi dimana yaaaaa....hihi.Duk ngajar kat pahang nih...

atie said...

Azie~Memang demam pun dik oooii.hihi.

atie said...

watie~Moga2 diluluskan....amin.oh ya, nak buat masa cuti eeekk.ok

atie said...

cute~dah buat ker???it's ok...

ab geldofg said...

wah2 akak pun kena tag ye

atie said...

ab~Biasa lah tu... suka nak layan tetamu ok