Saturday, January 10, 2009

Header dari ~~Cik Linn~~

~~Cik linn sekeluarga~~

Raya 2008
~~Utk K.Atie~~

untuk kak Atie..... hehehhe kerajinan ku buat scrap..

so sementara duk download bahan2 scarap saja create utk kak atie..

sori kak budak baru belajar...tak berapa cantik



Kata2 diatas dipetik dari blog ciklinn kita yer.....

Hari ni aku happy sangat2 sebab ciklin yang baik hati ini sudi buatkan header untuk ammar ... Cantik tak???? Sila cakap cantik ok, bukan setakat cantik tau... tapi cantiiiiiik sangat. hahaha. Kata happy kan... tulah, kalau nak harapkan aku buat sendiri manalah aku pandai bab2 nih... So kalau ada sesiapa yang boleh ajarkan, aku sangatlah berbesar hati...heh heh. Macamana linn? anak murid dah ada ni, bolehlah ajar eeeeekkkk...

Anyway, thank u very much to lin atas usaha ini. Akak sangat menghargainya dik....

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

alahai kak tie sori tak sama dgn backgroundlah kalu nak buat header...

ermm akak tau kan camner nak letak kat header tu.....yg kat atas kak tie just buat mektie tu....

ok jap linn buat scarap header yg sesuai...mihahahah

atie said...

Ala lin...malulah akak , sebab dah buat tadi tak jadi...heh heh. Nanti akak cuba lagi...memang nak letak kat mektie tuuuu

ija said...

amboi..header baru lagii..cun..cun..

~~ciklinn~~ said...

ermmm akak napa dia jadi blur yer...tadi lin dah save dlm pixel yg besar tau....

akak tekan shrink tu the fit tak?

~~ciklinn~~ said...

ha akka gi amik lagi satu...hihhihihih

akak gambar ni kecik sikit tau sbb gambar asal anak akak 200pixel

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

akak,
leh x gtao katne dapat layout blog comei giler ni..
hehe

atie said...

ija~tulah ija... orang memberi kita merasa haha

atie said...

linn~akak dah amik kat blog lin, rasanya dah tekan shrink to the fit. x jadi eek..